Amber Heard jedna je od trenutno najomraženijih žena svijeta zbog pakla koji je priuštila glumcu Jonnyju Deppu, a onda ga nazvala zlostavljačem.

Podršku gubi svakim danom suđenja, a dok Depp ima vojsku fanova i slavnih koji ga podržavaju, Amber iza sebe ima samo troje kolega.

Potpuno očekivano podržava je bivši dečko Elon Musk kojemu je slomila srce i koji je za njom javno plakao. Njihova je veza bila vrlo kontroverzna, a hodali su između 2016. i 2018. godine.

Elon Musk ima turbulentan ljubavni život
Profimedia 

Elon se u 'holivudsku žderačicu muškaraca' zagledao u vrijeme njezina gadnog razvoda od Johnnyja Deppa. Dok je Johnnyja optuživala za ovisnost, fizičko i psihičko zlostavljanje te varanje, Amber je navodno spavala s Elonom i manekenkom Carom Delevigne u stanu koji je dijelila s bivšim suprugom.

Musk je glumici ponudio 24-satnu zaštitu od navodno 'nasilnog' holivudskog zavodnika, a navodno je i prema njemu bila vrlo nasilna i viđen je s masnicama na licu. Zanimljivo je i da su Muskovi 'duboki džepovi' i veze među celebrityjima u Hollywoodu pomogli su joj da postane jedno od prepoznatljivijih lica u šoubiznisu.

Iako se govorilo da bi Elon mogao sjesti i na klupu za svjedoke na suđenju godine u kojem je Depp tužio Heard za klevetu, čini se da se to ipak neće dogoditi.

Još jedan Amberin bivši trebao je svjedočiti u njezinu korist na sudu, a riječ je o Jamesu Francu. Ni on se ipak neće pojaviti na sudu, a njihov odnos seže daleko o povijest.

Amber Heard je navodno bila nasilna prema Elonu Musku
Profimedia 

Šuška se i da je s njime varala Johnnyja Deppa. Na spomen Jamesa Franca Depp bi se obično jako razljutio. A upravo je Jamesa Amber nazvala nakon žestoke svađe s Johnnyjem u svibnju 2016. kada je tvrdila da ju je pogodio mobitelom u glavu. O tome je pred porotom progovorila policajka koja je bila te večeri na intervenciji u njihovu domu i otkrila da Amber nije imala nikakve ozljede na sebi.

James Franco bio je ljubavnik Amber Heard
Profimedia 

Jedina žena među poznatima koja čuva leđa Amber Heard je britanska voditeljica Amanda de Cadenet. Iako nije aktivno uključena u suđenje, no na svom Twitteru često objavljuje poruke podrške. Nakon Amberinih optužbi za nasilje, voditeljica je u znak podrške objavila fotografiju s glumicom.

Više fotografija Amber Heard pogledajte u galeriji.

Profimedia Amber Heard