IME DJEVOJČICE JOŠ NIJE OTKRILA: Djevojka Šime Vrsaljka pozirala s kćerkicom u naručju

Kaja Vidmar, slovenska manekenka za koju se već mjesecima šuška da je u vezi sa Šimom Vrsaljkom, objavila je fotografiju s novorođenom kćerkicom.

Instagram

Slovenska manekenka Kaja Vidmar, koju se već mjesecima povezuje s našim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom, objavila je novu fotografiju sa svojom novorođenom kćerkicom.

Na fotografiji nasmiješena Kaja pozira s djevojčicom koju je umotala u nosiljku, a čini se da se manekenka ubrzo nakon poroda vratila zavidnoj figuri.

Instagram 

Slovenka je još uvijek nije otkrila ime kćeri, no spol je otkrila još prije rođenja.

O njenoj navodnoj vezi s Vrsaljkom počelo se pričati još u veljači, između ostalog i zbog fotografija koje je trudna manekenka objavljivala na Instagramu, u kojima se vidi tek sjena muškarca u kojeg je zaljubljena, a koja je mnoge neodoljivo podsjetila na Šimu.

On je moj vitez o kojem sam toliko čitala u svim omiljenim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj najveći motivator', ispričala je manekenka za slovenski portal 24ur početkom veljače.

Instagram 

Otkrila je i da živi u Madridu sa svojim dečkom i da je završila tečaj šivanja i rukovanja s kožnim materijalom te je dvije godine pripremala svoj modni brend.

Na pitanje hoće li ostati u Španjolskoj odgovorila je: 'Nikad se ne zna. Princeza će se sigurno roditi u Španjolskoj'. Osvrnula se i na ime za kćer.

Inače, Vrsaljko, koji igra za Atletico Madrid, obrisao je Instagram profil, a vijest o ljubavi s Kajom nikad nije demantirao. No jednom je prrilikom na Instagramu prozvao neke medije.

'Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose... Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira, a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtlu! Baba, ne daj vrta, volim te’, napisao je tom prilikom.

Više fotografija lijepe Slvoenke pogledajte u galeriji.

Instagram Slovenska manekenka Kaja Vidmar djevojka je Šime Vrsaljka