Fanovi 'najvažnije sporedne stvari na svijetu' danas bruje o snimci na kojoj je glavni akter hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko, a koja je nastala nakon utakmice njegova kluba Atletico Madrida i Manchester Cityja.

Naime, španjolski se klub nakon rezultata 0:0 u uzvratu nije uspio plasirati u polufinale Lige prvaka budući da su engleski rivali u prvoj utakmici odnijeli pobjedu s rezultatom 1:0. U agresivnoj utakmici sudac je u posljednjih pet minuta pokazao čak šest žutih i jedan crveni karton.

Igrači dvaju klubova sukobili su se pri kraju utakmice, a okršaji su se nastavili i u tunelu koji vodi do svlačionica. Sve je počelo tako što je Atleticov Felipe srušio Cityjevog Fodena u pokušaju da spriječi njegovu kontru, nakon čega je nervozni Crnogorac Stefan Savić pokušao podići Fodena s tla i usput se posvađao s igračima oko sebe. Cityjevog Sterlinga je udario glavom o glavu, dok je vratara Grealisha povukao za kosu.

Savić je dobio žuti karton, no nije se smirio i nakon kraja utakmice. Naime, nastavio je sukob s Grealishem u tunelu za igrače, a svjedoci tvrde da je morala intervenirati i policija koja je spriječila da situacija eskalira.

Crnogorskom nogometašu se u tunelu pridružio i suigrač Šime Vrsaljko koji je cijelu utakmicu proveo na klupi. Prvo je prema igračima Cityja bacio bocu, a zatim je počeo urlati i otimati se zaštitarima pokušavajući nasrnuti na protivnike. Neki mediji pišu i daje Vrsaljko pljunuo u smjeru rivalskog tima.

Kako prenose engleski mediji, cijeli sukob je zakuhao Cityjev pomoćni vratar Scott Carson koji je nešto dobacio hrvatskom braniču i poručio mu da ga čeka u tunelu, signalizirajući mu prema stepenicama. Nakon toga je uslijedio spomenuti obračun nakon kojeg je intervenirala i policija.

Inače, već nekoliko tjedna šuška se kako se Vrsaljko po drugi put ostvario u ulozi oca. Naime, nagađa se kako je njegova navodna nova partnerica, slovenska manekenka i Playboyeva zečica Kaja Vidmar, prije tri tjedna rodila njihovo prvo zajedničko dijete, kćerkicu. Ipak, još uvijek nisu potvrdili glasine.

Kaja je ranije u intervjuu za 24ur progovorila o svom partneru kojem skriva identitet.

On je moj vitez o kojem sam toliko čitala u svim omiljenim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj najveći motivator', ispričala je manekenka za slovenski portal početkom veljače.

Rekla je i kako se teže kreće te da bi trebala roditi u rano proljeće. Otkrila je i da živi u Madridu sa svojim dečkom.

Vrsaljko je nedavno obrisao svoj profil na Instagramu, a romansu sa slovenskom manekenkom još nije potvrdio. Već neko vrijeme se šuška kako nogometaš nije u braku sa suprugom Mateom koja je uklonila njegovo prezime s Instagrama. Bili su zajedno od srednje škole, vjenčali su se 2017., a godinu dana kasnije dobili su sina Bruna.