NEMA TKO NIJE ZAPLESAO: Pogledajte kako je Dubioza kolektiv zapalila zagrebački Dolac

Poznati bend Dubioza kolektiv iznenadio je koncertom sve koji su danas bili na zagrebačkom Dolcu.

Davor Denkovski

Jutros na zagrebačkoj tržnici bilo je sve samo ne dosadno. Za to su se pobrinuli dečki iz popularnog benda Dubioza kolektiv koji su se iznenada pojavili i zasvirali.

Koncert kojemu se nitko nije nadao otvorili su hitom 'Volio bih', jednom od svojih najpopularnijih pjesama. Točno u podne, kada se oglasio i grički top, Dolcem su se orili hitovi popularnog bosanskohercegovačkog benda.

story.hr 

U Zagreb su stigli s turneje po Njemačkoj, a idućih tjedan dana provest će sa svojim obiteljima. Nakon toga slijedi nova runda koncerata na kojima će, kao i obično, raspametiti publiku.

Inače, Dubioza kolektiv je izveo polusatnu svirku na Dolcu tri dana prije izlaska svog novog albuma 'Agrikultura'. Time su najavili i nastup na ovogodišnjem Sea Star festivalu u Umagu.

'Ljudi, ljudi, ovako, naš prvi, prvi nastup u Hrvatskoj nakon dvije i pol godine bit će na Sea Star festivalu u Umagu. To ne smijete propustiti!', poručila je Dubioza.

Davor Denkovski 

Novi album 'Agrikultura' izlazi u utorak 10.4., a bend je potpisao cd-e za svoje najvjernije fanove. CD prije njegovog službenog izlaska, ovaj put potpisan, možete kupiti na Menart webshopu.

https://www.menartshop.hr/hr/glazba/226033293-dubioza-kolektiv-agrikultura

Više fotografija benda na Dolcu pogledajte u galeriji.