NAJPRAĆENIJI DOGAĐAJ 2019.: Maja i Nenad slave godišnjicu braka, a njihovo vjenčanje bilo je onakvo kako se očekivalo

Maja Šuput i Nenad Tatarinov obilježavaju treću godišnjicu braka, a mi smo se prisjetili kako je izgledalo vjenčanje 'kraljice vjenčanja'.

Instagram

Maja Šuput je povodom godišnjice braka, svom suprugu Nenadu Tatarinovu posvetila emotivnu objavu na Instagramu.

'Sretna nam godišnjica braka, mužiću. Nek' smo živi i zdravi još godina sto. Sad barem znamo da smo napravili nešto savršeno', napisala je.

Prisjetili smo se kako su se Maja i Nenad upoznali i njihove raskošne svadbe na kojoj nisu štedjeli i na kojoj je Maja opet dokazala da potpuno opravdano nosi titulu kraljice vjenčanja.

Naime, njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017., kada je Nenad bio direktor jednog šibenskog hotela gdje su se i upoznali. 

Par se zaručio u siječnju 2018. na Maldivima, a vjenčali su se 11. svibnja 2019. na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama. Majinu raskošnu vjenčanicu dizajnirao je njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić, kuma joj je bila Lana Gadža Čermak, a na ceremoniji vjenčanja pjevala je Martina Tomčić.

Inače, Maja je promijenila čak tri haljine tijekom dana u kojem je izrekla 'sudbonosno da'. Prvu haljinu odjenula je u jutarnjim satima kada je na imanju u Balama organiziran prijem gostiju uz koktele i DJ-a. Nosila je tada elegantnu dugu haljinu optočenu perlicama i šljokicama.

Instagram 

Nakon službene ceremonije, gosti i mladenci su se nastavili zabavljati u šatoru u kojem je prevladavala crno-srebrna tema uz mnogo staklenih i kristalnih ukrasa te bijelog cvijeća. Vesela i energična Maja se tijekom večeri preodjenula u treću haljinu kako bi mogla nesmetano plesati i zabavljati se gostima, a odluka je pala na kratku mini haljinu bogatih ukrasa. No, nije mogla odoljeti da ne zapjeva i na vlastitoj svadbi.

Za slastice je bila zadužena poznata slastičarnica Jasmine Bagarić, koja je pripremila kolače u crnoj boji, a u istoj boji je bila i torta, ali je imala zlatne ukrase.

Instagram 

U galeriji pogledajte ostale fotografije sretnog para:

Instagram Maja Šuput i Nenad Tatarinov sa sinčićem Bloomom