NIKOLINA RISTOVIĆ NA ISPRAĆAJU VOLJENOG SUPRUGA: Uz nju su bile kći Una i Vidojeva Matea

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Ristović, pokopan je u Beogradu.

Nenad Kostić/Kurir

Sprovod Vidoja Ristovića, srpskog povjesničara umjetnosti i supruga Nikoline Ristović, održava se u četvrtak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu gdje su se na njegovom posljednjem ispraćaju okupili njegovi prijatelji i obitelj.

Kako prenose srpski mediji, među prvima su na groblje stigli njegova udovica, Nikolina Ristović i pokojnikov otac Vitor Ristović.

Kurir/Nenad Kostić 

Nikolina je bila uplakana, a oči je skrivala iza crnih naočala. Na suprugovom ispraćaju pojavila se u crnim hlačama i sakou. Na nogama je imala bijele sandale s visokom petom, a u kosi je nosila jednostavnu traku s biserima.

Stigla je sa svojom i Vidojevom kćerkicom Unom Sofijom, a uz njih je bila i Vidojeva kći iz prvog braka, Matea.

Kurir/Nenad Kostić 

U kapeli na groblju se uz kovčeg nalazi njegova slika te vijenci, a na jednom je i dirljiva poruka njegove obitelji na kojoj piše: ‘Našem voljenom sinu i suprugu, njegovi najmiliji’.

Podsjetimo, Vidoje Ristović preminuo je ove nedjelje u 44. godini života, a prema pisanju srpskih medija u trenutku smrti se nalazio u salonu za masažu.

Nenad Kostić/Kurir 

Neutješna Nikolina se od voljenog supruga oprostila uz nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu uz koje mu je uputila nježnu i tužnu poruku.

'Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. ..samo da je ovakvih trenutaka bilo više…

Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi.

Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo.

I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…', poručila je voditeljica i rastužila prijatelje i pratitelje.

Fotografije sa sprovoda Vidoja Ristovića pogledajte u galeriji: