Nikolina Ristović oprostila se od iznenada preminulog supruga Vidoja Ristovića.

Neutješna voditeljica na Instagramu je objavila nekoliko zajedničkih fotografija tijekom dana te mu uputila riječi koje slamaju srca.

'Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. ..samo da je ovakvih trenutaka bilo više…
Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni.

Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi.

Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo.

I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…', poručila je voditeljica i rastužila prijatelje i pratitelje.

Vidoje Ristović je bio suprug Nikoline Pišek
Instagram 

Podsjetimo, Vidoje je iznenada preminuo u 45. godini prošle nedjelje, a prošlog utorka stigli su nalazi obdukcije.

'Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se raspada. Nije ni primjereno ni da se drugi, a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u trenutku kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića', otkrio je Vidojev otac Viktor za Blic.

Pogreb će se održati u četvrtak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu.

Više fotografija Nikoline i Vidoja pogledajte u galeriji.

Story Vidoje Ristović i Nikolina Pišek zajedno su bili 10 godina