SHRVANI OTAC VIDOJA RISTOVIĆA NA POSLJEDNJEM ISPRAĆAJU SINA: 'Naša tuga je neizmjerna, srce nam se raspada'

Miša Grof na Novom Groblju u Beogradu se oprostio od sina jedinca Vidoja Ristovića.

Kurir/Nenad Kostić

Obitelj i prijatelji su se okupili na Novom groblju u Beogradu zbog posljednjeg oproštaja od Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u 44. godini prošle nedjelje.

Među njima je bio Vidojev otac, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof. Kako bi se obitelj u miru oprostila od povjesničara umjetnosti, organizirani su zaštitari koji su ogradili ulaz u kapelu. Onima koji nisu u povorci, ne dozvoljavaju da priđu bliže i da ne smetaju članovima obitelji, ocu Miši, majci Mariji, udovici Nikolini Ristović s kćeri te Vidojevoj bivšoj supruzi Lani s kćeri Mateom.

Kurir/Nenad Kostić 

U kapeli je stavljen lijes povjesničara okružen kalama i ljiljana, a na jednom od vijenaca je stavljena dirljiva poruka obitelji. 'Našem voljenom sinu i suprugu, njegovi najmiliji', piše na njemu.

Kako pišu srpski mediji, Viktor i Nikolina su stajali blizu jedno drugome u kapeli tijekom izražavanja sućuti, ali nisu komunicirali.

Kurir/Nenad Kostić 

Vidoje će biti pokopan pokraj svoje bake i djeda na Novom groblju.

Inače, Miša je otkrio uzrok smrti svog sina.

'Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se raspada. Nije ni primjereno ni da se drugi, a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u trenutku kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića', otkrio je Vidojev otac Viktor za Blic.

Fotografije s posljednjeg ispraćaja Vidoja Ristovića pogledajte u galeriji. 

Kurir/Nenad Kostić Sprovod Vidoja Ristovića