NIJE JOJ ODOLIO NI GORAN IVANIŠEVIĆ: Jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu s 52 i dalje obara s nogu

Daniela Gračan na crvenom tepihu očarala je mladolikim izgledom i vitkom linijom.

Zvonimir Ferina

Druga večer modnog projekta ‘Atelier’ koja se ovog petka održala u Klovićevim dvorima u Zagrebu nije bila ništa manje uzbudljiva od prve, a nije nedostajalo ni poznatih lica u publici.

Bojana Gregorić Vejzović, Ankica Dobrić, Ana Maras Harmander, Iva Mihalić, Snježana Mehun, Neven Ciganović, samo su neki od slavnih koji su posjetili ovaj modni događaj, a mnogima je posebno za oko zapela jedina Hrvatica koja se u svojoj karijeri uspjela okititi laskavom titulom kraljice svijeta, Daniela Gračan.

Zvonimir Ferina 

Danieli su trenutno 52 godine, ali to se na njoj nikad ne bi reklo. Fotografima je nasmiješeno pozirala u manekenskoj pozi kojom je istaknula vitku liniju, a nosila je jednostavnu, ali efektnu crnu haljinu sa šljokicama i cipele s visokim potpeticama.

Bivša kraljica Hrvatske koja je 1990. ponijela i titulu kraljice svijeta i dalje plijeni pozornost mladolikim izgledom gdje god da se pojavi. Danas živi podalje od svjetla reflektora, predaje na fakultetu i vodi miran obiteljski život sa sedam godina starijim suprugom Nenadom Gračanom s kojim ima tri kćeri: Lauru, Almu i Emu koja je krenula njenim stopama.

Josip Čekada 

U prošlosti puno je pozornosti privlačila i njena veza s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Prohodali su nedugo nakon što je 1990. godine osvojila titulu kraljice svijeta, a zbog njega se preselila i u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme živjeli te ga je ona redovito pratila na turnirima.

Još fotografija prelijepe Daniele Gračan pogledajte u galeriji: 

Josip Čekada, One Day Studio Daniela Gračan