Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTO RADI I ČIME SE DANAS BAVI HRVATSKA KRALJICA SVIJETA? Nakon Ivaniševića sreću je našla s Nenadom...

Nakon što se okitila titulom Kraljice Hrvatske, a potom postala i jedina Hrvatica koja je ponijela titulu Kraljice svijeta, Daniela Gračan ipak je izabrala mirniji, obiteljski život uz supruga Nenada i troje djece

Daniela Gračan Izvor: One Day Studio

Kada je Daniela Mihalić ponijela titulu Kraljice svijeta 1990. godine, zapravo se nitko nije pretjerano iznenadio. Prelijepa Daniela osvojila je titulu Kraljice Hrvatske, a potom je pokorila svijet.

Tada ju je interesiralo manekenstvo, a nakon što je osvojila titulu Kraljice Hrvatske, prohodala je s umirovljenim tenisačem, danas teniskim trenerom Goranom Ivaniševićem. Zbog njega je jedno vrijeme živjela u Monte Carlu.

daniela gracan Izvor: Story

Veza ipak nije potrajala, a Daniela je sreću pronašla sa sedam godina starijim Nenadom Gračanom, nekadašnjim trenerom Hajduka.

U braku su dobili tri kćeri, Lauru, Emu i Almu.

Daniela je svojedobno ispričala da njihova najstarija kći Laura najviše nalikuje tati Nenadu i obožava sport, a najmlađa Alma, koja ide u srednju školu, sliči njoj. Srednja kći Ema je studentica stomatologije i bavi se modelingom te je upravo s njom bivša misica zablistala u lipnju kada su se zajedno pojavile na izboru za Kraljicu Zagreba.

daniela i ema gracan Izvor: Story

Upravo je Ema, sudeći po svemu, mamina nasljednica koja je prije tri godine ponijela titulu Kraljice Jadrana.

Ponosna majka svoju srednju kći prati na revijama, a ne zapostavlja ni svoju znanstvenu karijeru. Danas 52-godišnja Daniela se, naime, posvetila znanosti i već godinama predaje na opatijskom Fakultetu za turistički i hotelski menadžment

Povezane vijesti

Magazin

Royals