Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠA KRALJICA SVIJETA BLISTA U 53. GODINI: Mnogi ne znaju da je ljubila Gorana Ivaniševića zbog kojeg se i preselila

Daniela Gračan je osvojila titulu Kraljice svijeta, a svojedobno je bila i u vezi s Goranom Ivaniševićem.

Daniela Gračan Izvor: One Day Studio

Bivša Kraljica Hrvatske i Kraljica svijetaDaniela Gračan (52) i dan danas privlači pozornost gdje god se pojavi. 

Lijepa doktorica znanosti bila je nadogađanju u jednom hotelu u svom rodnom gradu Rijeci i nije skidala osmijeh s lica. Daniela je blistala u crnoj kombinaciji uz koju je uskladila pašminu bež boje, a imala je raspuštenu kosu.

Gračan se nakon uspješne manekenske karijere okrenula znanosti u čemu briljira i predaje na fakultetu. Sa svojim mužem, sedam godina starijim Nenadom Gračanom, koji je bio trener Hajduka, je dobila kćeri Lauru, Emu i Almu.

Daniela Gračan Izvor: One Day Studio

Daniela je svojedobno ispričala da njihova najstarija kći Laura najviše nalikuje tati Nenadu i obožava sport, a najmlađa Alma, koja ide u srednju školu, sliči njoj.Srednja kći Ema je studentica stomatologije i bavi se modelingom te je upravo s njom bivša misica zablistala u lipnju kada su se zajedno pojavile na na izboru za Kraljicu Zagreba.

Ema je 2018. osvojila titulu Kraljice Jadrana. Inače, Daniela je 1990. osvojila titulu Kraljice svijeta te je prva i jedina Hrvatica koja je postigla takav uspjeh.

Zanosna Riječanka, koja je posljednjih godina posvećena obitelji, svojedobno je bila u vezi s umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Zaljubili su se nakon njezinog osvajanja titule Kraljice Hrvatske i zbog njega je živjela u Monte Carlu. Nažalost, njihova ljubav nije potrajala.

Kako Daniela izgleda posljednjih godina i koliko joj kći Ema nalikuje, pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals