Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARKO GRUBNIĆ IMA NOVI POSAO, TAJNU JE ČUVAO GODINU DANA: 'Prikazat ćemo potresne priče'

Marko Grubnić pohvalio se novim, poslovnim pothvatom te dobio brojne čestitke.

Marko Grubnić Izvor: Instagram

Stilist Marko Grubnić pohvalio se novostima u svom životu.

Poslovnu tajnu morao je čuvati gotovo godinu dana.

'Dragi moji, napokon Vam mogu otkriti skoro godinu dana čuvanu tajnu... Točnije projekt na kojem sam radio cijelo ovo vrijeme. Odmah na početku želim Vam reći da me kroz ovaj projekt vodilo samo i isključivo srce. Upoznao sam predivne ljude čije su me priče i sudbine dirnule duboko, kao što će siguran sam, dotaknuti i gledatelje Nove TV.

Prikazat ćemo potresne, ali beskrajno inspirirajuće životne priče i ljudske sudbine, težak i bolan put do transformacija koje mijenjaju živote iz temelja, ali i pokazati kako se s puno volje, upornosti i snage dolazi do konačnog osmijeha, pa čak i suza radosnica na kraju. Beskrajno sam ponosan što sam dio ovog projekta u kojem imamo priliku nekome promijeniti život na bolje.

Cijelom timu sam zahvalan jer smo zajedno našim hrabrim kandidatima vratili osmijeh na lice i život učinili vedrijim i svakako ljepšim, a srce mi govori da smo tek na početku, i da ćemo još jako puno života dotaknuti i promijeniti na bolje kroz ovu rubriku u In Magazinu.

Veselim se svakom novom kandidatu kojeg ću upoznati i voditi ga kroz transformaciju života. Gledajte nas svakoga dana (od ponedjeljka do petka) u In Magazinu na Novoj TV u Ekstremnom Makeover-u... Krećemo u ponedjeljak 4. listopada', poručio je Marko uz dvije svoje fotografije iza kamere.

S Markom su uzbuđenje podijelili i njegovi brojni prijatelji i pratitelji.

Magazin

Royals