RTL-ova nagrađivana novinarka, urednica i voditeljica RTL Direkta odlučila je stati na kraj navodima koji su posljednjih dana kružili društvenim mrežama, a tiču se njenog potencijalnog odlaska s RTL-a.

Nova regionalna televizija Una, koja polako okuplja brojna poznata imena hrvatske medijske scene, u svoje je redove pozvala i RTL-ovu novinarku i urednicu Mojmiru Pastorčić. Međutim, ona je njihovu ponudu odbila.

mojmira pastorčić
Instagram 

'Da, zvali su me da budem voditeljica Dnevnika na TV Una, ali kolegama sam se zahvalila na komplimentu i odbila njihovu ponudu. Ne napuštam emisiju koju uređujem i vodim, i koju smo pretvorili u jednu od najgledanijih i najprepoznatljivijih emisija u Hrvatskoj, zbog čega ovog petka, 1. listopada krećemo i s novim izdanjem. Sama ga uređujem i vodim, i osjećam dovoljan pritisak i nervozu i bez ovih naklapanja o mom tobožnjem transferu. Hvala na interesu', poručila je Mojimira za RTL.HR

mojmira pastorčić
Instagram 

U novoj regionalnoj TV kući, koja bi s emitiranjem trebala započeti do kraja godine svoje mjesto ipak su pronašli Ivana Paradžiković, Frano Ridjan, Maja Bajamić, ali i Severina, koja će na Uni navodno imati vlastiti talk show.