Voditeljicu RTL Direkta Mojmiru Pastorčić kolege su uspjeli rasplakati nakon što se u utorak prilikom odjave emisije požalila da joj nitko nije čestitao imendan. Već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju pojavila brojna poznata lica iz javnog života Hrvatske i čestitala joj imendan. Među njima bili su i neki njeni imenjaci, a došli su i pjevačica Jelena Rozga, glumac Janko Popović Volarić i kolega Zoran Šprajc, kojeg 37-godišnja Mojmira mijenja na mjestu voditelja emisije.

Mojmira Pastorčić u suzama odjavila RTL Direkt
RTL 

'Draga Mojmira, ništa nas ovih posljednjih dana, tjedana pa ni mjeseci nije toliko potreslo kao tvoja jučerašnja odjava u Direktu da ti tvoj dan, imendan, jučer nitko nije čestitao. U ime svih nas iz 60 i neke koji smo znali da postoje Mojmira ili Mojmir, ali nismo znali da postoji Mojmirovo i Mojmirino, sretan ti tvoj dan', poručio joj je Šprajc. Globalno ispravljamo veliku nepravdu', rekao je 39-godišnji Janko Popović Volarić prije nego što je čestitao imendan, a 42-godišnja Jelena joj je poručila da se nada da će 'nam svima oprostiti'.

Mojmira Pastorčić u suzama odjavila RTL Direkt
Screenshot Instagram 

 'Žao mi je, nisam znala da će ovo biti u emisiji', rekla je Mojmira na kraju sa suzama u očima. 'Molim sve da mi prestanu čestitati imendan', zaključila je uz smijeh. Podsjetimo, voditeljica je u utorak prilikom odjave emisije iznenadila sve gledatelje kazavši: 'Svim Mojmirima i Mojmirama želim čestitati imendan. Meni ga danas nitko nije čestitao'.