ISKORISTILA GA JE ZA JEDNU STVAR: Internetom kruže fotografije Elona Muska s modricama dok je bio s Amber

Amber Heard navodno je tukla i bivšeg dečka, milijardera Elona Muska, a priznala je i kako ga nikad nije voljela.

Instagram

U tijeku je, medijski iznimno popraćeno, suđenje između bivših supružnika Amber Heard i Johnnyja Deppa.

Depp je tužio glumicu za klevetu u iznosu od vrtoglavih 50 milijuna dolara, a u sudnici su izneseni brojni ružni detalji njihovog, srećom, kratkog braka u kojem su se vrijeđali, tukli i zlostavljali.

Ipak, veći dio javnosti stao je na stranu glumca jer je Amber više puta uhvaćena u lažima, a Deppovi odvjetnici nastoje dokazati i kako njihov klijent nikad nije digao ruku na svoju bivšu suprugu, već da je to sve laž. To tvrde i njihovi susjedi koji su istaknuli kako nikada nisu vidjeli Amber u modricama, dok Johnnyja jesu.

Amber Heard o doniranju novca od razvoda  YouTube

Stoga ne čudi da su društvene mreže posljednjih dana preplavile fotografije još jednog njenog bivšeg ljubavnika s modricama na glavi, a riječ je o milijarderu Elonu Musku koji je javno plakao nakon prekida.

Podsjetimo, Milijarder se zaljubio u 'holivudsku žderačicu muškaraca' tijekom razvoda od Deppa. Zanimljivo, Musk je glumici ponudio 24/7 zaštitu od navodno 'nasilnog' holivudskog zavodnika. Elon i Amber su prvi put prekinuli 2017. zbog pretrpanih rasporeda, a zatim se iduće godine pomirili, ali ni tada nisu uspjeli.

Amber Heard je tukla Elona Muska  YouTube

Elon je tada zaplakao za glumicom pred cijelim svijetom u intervjuu za časopis Rolling Stone.

'Upravo sam prekinuo s djevojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povrijeđen.Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim.Bio sam jako depresivan i morao sam se truditi da ne izgledam tako', otkrio je tada Musk, kojeg su tjednima zadirkivali zbog intervjua.

Profimedia 

No kako to obično ide, brzo su procurile tvrdnje da je Amber živjela na njegov račun te bila vrlo manipulativna i nasilna, no Musk to nikada nije komentirao niti potvrdio. Tijekom suđenja su procurile Amberine poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije voljela Muska, već si je njime 'popunjavala prazninu' i 'ublažavala tugu'.

Zanimljivo, milijarder joj je ranije javno pružio podršku, no nakon tih poruka, više se nije oglašavao.

Amber je tukla i bivšu djevojku, a brojna su svjedočenja da je bila i 'šefica iz pakla', kao i kolegica. Je li njenoj holivudskoj karijeri ovoga puta došao kraj, saznat ćemo uskoro...

Više fotografija Amber Heard pogledajte u galeriji.

Profimedia Amber Heard kroz godine