VIJESTI OTKRILA 'ZAVIDNA' PRIJATELJICA: 64-godišnja plavuša 'puštena s lanca' ljubi 21-godišnjeg modela

Autorica 'Seks i grada', Candace Bushnell (64), ne odvaja se od 21-godišnjeg dečka.

Profimedia

Žena kojoj možemo zahvaliti 'Seks i grad', 63-godišnja autorica Candace Bushnell, ljubi 21-godišnjeg modela.

Vijesti je prvi probio tračerski portal Page Six, a otkriveno je kako je Candace upoznala novog dečka prije nekoliko tjedana na jednom Tjednu mode te ga od tada vodi svugdje sa sobom po svijetu.

'Ima tamne oči i razbarušenu kosu, pravi je ljepotan', otkrila je jedna od njenih prijateljica, no identitet modela još uvijek nije poznat.

Profimedia 

Prijateljica je otkrila kako poduzetna plavuša ima još jednom udvarača, bogatog 91-godišnjaka, no mlađe je očito slađe. Inače, Candace je i ranije voljela mlađe muškarce, ali ne toliko.

Naime, 2012. godine se razvela od deset godina mlađeg baletana Charlesa Askegarda koji ju je ostavio nakon afere s mladom plesačicom. On je tada imao 43 godine, a plesačica Georgina Pazcoguin 25. U braku sa spisateljicom je proveo ukupno 10 godina.

Profimedia 

Candace je nakon razvoda odlučila uživati u životu punim plućima, a popis njenih udvarača je vrlo impresivan. Ipak, spisateljica je pored svih njih odabrala neovisnost.

Jednom prilikom je izašla na spoj i s fatalnim Aidanom iz serije 'Seks i grad', glumcem Johnom Corbettom, no nije uspjelo jer se on tad viđao i s legendarnom glumicom Bo Derek s kojom je danas u braku,

'Ne možeš se natjecati s njom', kratko je poručila Candace.