Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAZOČARANA AUTORICA 'SEKSA I GRADA' O NOVIM NASTAVCIMA: 'To više nisam ja niti moja priča'

Autori Maja Šitum Autori Ena Domić

Snimat će se druga sezona serije 'I tek tako'.

 Seks i grad Izvor: HBO GO

Glavni direktor sadržaja HBO-a, Casey Bloys, u intervjuu za Deadline rekao je kako je izgledno da će se snimati druga sezona serije ‘I tek tako...’ te dodao da glumica Sarah Jessica Parker i redatelj Michael Patrick King već razgovaraju u kojem smjeru žele nastaviti priču.

Dotaknuo se i glumice Kim Cattrall koja je u originalnom ‘Seksu i gradu’ glumila Samanthu Jones. 'Mislim da se neće vratiti. Dobro su to riješili u seriji i ne očekujem da ćemo o tome razgovarati', rekao je, a nekoliko dana nakon njega seriju ‘I tek tako...’ komentirala je spisateljica Candace Bushnell.

Autorica ‘Seksa i grada’, koja je glavni lik Carrie Bradshow temeljila na sebi, iskreno je rekla da se više ne može poistovjetiti s njom.

'Neugodno sam iznenađena zbog mnogo odluka donesenih u novoj seriji. HBO je Sarah Jessici Parker i Michaelu Patricku Kingu dao franšizu iz raznih razloga i ovo su smislili. To više nisam ja. Carrie je završila kao luckasta žena koja se udala za jako bogatog tipa. To nije moja ili priča nekih mojih prijateljica. Ali, eto, televizija ima svoju logiku', ustvrdila je bez puno ustručavanja.

 Candace Bushnell nije zadovoljna nastavcima Seksa i grada Izvor: Profimedia

Kritika na nove nastavke kultne serije ne nedostaje. I dok neki kritziraju lošiju modu od očekivanog, drugi smatraju kako su likovi 'poglupljeni'. Također, puno kritika dobio je i izgled glavnih glumica, no sasvim neopravdano, jer žene prirodno stare.

'Takvo nešto se nikada ne događa kada su muškarci u pitanju. Sjedim s Andyjem Cohenom koji ima glavu prekrivenu sijedom kosom i on je izvrstan. Zašto je za njega to u redu? Ne znam što da kažem ljudima', izjavila je glumica. 'Skoro pa imam osjećaj da ljudi ne žele da mi budemo zadovoljne same sobom. Kao da uživaju u tome da nas boli to tko smo danas, bez obzira na to biramo li starjeti prirodno ili činimo nešto što nam pomaže da se osjećamo bolje. Znam kako izgledam. Nemam izbora. Što mogu učiniti? Da prestanem starjeti? Da nestanem?', ljutito je ranije zaključila glavna protagonistica Sarah Jessica Parker.

A hoće li novi nastavci popraviti loš dojam, tek nam ostaje vidjeti.

Više fotografija novih nastavaka pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image