Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVIJEZDE 'SEKSA I GRADA' OTKRILE SVOJ STAV O OPTUŽBAMA PROTIV 'FACE': 'Znamo da je jako teško...'

Autor Gracija Pleština

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis zajedno su se oglasile o optužbama za silovanje protiv Chrisa Notha.

 Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis snimaju drugu sezonu 'And Just Like That...' Izvor: Profimedia

Chrisa Notha, koji je poznatiji kao Faca iz 'Seksa i grada', prošlog tjedna su tri žene optužile za silovanje

Noth je opovrgnuo njihove tvrdnje. Kaže da je s dvije žene bilo obostranog pristanka za seksualni odnos dok za treći slučaj ističe da je u potpunosti izmišljena priča.

 Chris Noth u seriji Seks i grad Izvor: Profimedia

Sarah Jessica Parker, Cyntia Nixon i Kristin Davis, zvijezde 'Seksa i grada' čiji je remake 'I tek tako...' izašao nedavno, prvi put su se izjasnile o optužnicama za silovanje putem Twittera. Nixon je objavila zajedničku izjavu s njihovim potpisima u kojima sve tri izražavaju tugu zbog događaja i daju podršku ženama koje su prijavile slučajeve.

'Jako nas žaloste optužbe protiv Chrisa Notha. Podržavamo žene koje su prijavile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da je jako teško izaći s time u javnost i zbog toga im se divimo', izjavile su glumice.

 Zvijezde Seksa i grada o optužbama protiv Chrisa Notha Izvor: Twitter (@CynthiaNixon)


Optužbe su počele prošlog tjedna kada je Hollywood reporter prvi put objavio priče dvije žene pod pseudonimima Zoe i Lily. Obje su iznijele mučne priče o svojim susretima s Nothom navodeći da nije posustao iako su ga više puta odbile.

Iako je prošlo više od deset godina od napada, pristupile su reporterima kada se emisija počela promovirati tvrdeći da im je pozlilo kad su opet počele viđati njegovo lice na naslovnicama, plakatima i reklamama. Treća djevojka, pod pseudonimom Ava, za Daily Beast je prošlog petka iznijela nove optužbe da ju je Noth silovao dok je radila u njujorškom restoranu 2010. godine. Noth je sve zanijekao i rekao da on ne prelazi granice jer 'ne znači ne'.

Facu bi ove optužnice mogle koštati karijere i braka. Njegova žena se odselila od njega kad su optužnice počele, otkazali su mu seriju na CBS-u te mu je agencija raskinula ugovor.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image