Nakon što su ga 'ubili' na početku nastavka serije 'Seks i grad', slavni Faca našao se u nikad goroj situaciji kada su ga dvije žene optužile za silovanje.

Jedna od njih izašla je u javnost s tvrdnjama da ju je Chris Noth silovao 2004. godine kad je imala samo 22 godine, a glumac 49. Te optužbe detaljno su opisane u novom izvještaju The Hollywood Reportera koji je objavljen u četvrtak. Drugi se napad navodno dogodio 2015. godine, tri godine nakon što je Noth oženio svoju suprugu Taru Wilson s kojom ima i dvoje djece. 

Dvije žene, koje se međusobno ne poznaju, obratile su se policiji nevezano jedna za drugu, a posebnu pažnju privuklo je to što su njihova svjedočenja bila u razmaku od nekoliko mjeseci. Navodne žrtve, koje koriste pseudonime Zoe i Lily, kazale su da ih je emitiranje nastavka kultne serije 'Seks i grad' dodatno uznemirilo i vratilo u tragično razdoblje.

Chris Noth optužen za seksualno zlostavljanje
Profimedia 

No, zbog ovih optužbi u centar pozornosti se vratilo svjedočenje iz 1995. godine Nothove bivše partnerice, manekenke Beverly Johnson, koja je tada tražila i sudsku zabranu približavanja. Ona je nakon prekida veze s glumcem, koja je trajala od 1988. do 1993. godine, rekla policiji na Beverly Hillsu da je u strahu za sebe i svoju kći. Kako stoji u sudskim zapisima, optužila ga je da ju je tukao, prijetio je da će ubiti i osakatiti, pa čak i da će ubiti njenog psa te ju je navodno zvao po 25 puta na dan.

Chris Noth opovrgnuo je optužbe koje je manekenka iznijela na njegov račun. Protiv njega nikada nije podignuta kaznena prijava.

'Optužbe protiv mene, koje su iznijeli pojedinci koje sam upoznao skoro prije deset godina, kategorički su lažne. Ove su priče mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana. 'Ne' uvijek znači 'ne'. To je linija koju nikada nisam prešao. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju ove priče, ali znam ovo - ja nisam napao ove žene', rekao je glumac.

Ipak, svjetski mediji pišu da je Nothova supruga, logično, trenutno iznimno uzrujana te da se odlučila na neko vrijeme udaljiti se od njega. 'Možda nije monogaman, utvrdili smo da njegova žena nije znala. Ako ništa drugo, on je kriv za to. Ona je u Los Angelesu i jako je uzrujana. Nije joj dobro. Planirali su zajedno provesti Božić, ali to se sada ne zna', rekao je prijatelj slavnog para.

Chris Noth optužen za seksualno zlostavljanje
Profimedia 

'Postoje dvije strane svake priče i ljudi to moraju znati prije nego što ga osude. Chris kojeg sam upoznao nije Chris kojeg opisuju ove žene. Svi njegovi prijatelji su uz njega. Voli flertati sa ženama, ali nije ljigavac. Nije Weinstein. Vjerujem mu i vjerujem da se nije dogodilo onako kako je navodno prikazano. Potpuno je zbunjen i zaprepašten ovim optužbama. Vrlo je zbunjen zašto se pojavljuju sada kada je objavljen nastavak 'Seks i grada', zaključio je prijatelj.

Inače, Tara i Chris upoznali su se još 2001. godine kada je ona bila barmenka u klubu 'The Cutting Room'. U braku su od 2012. godine i zajedno imaju dva sina, 13-godišnjeg Oriona i 18-mjesečnog Keatsa.

Više fotografija bračnog para, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Chris Noth oženio se Tarom Wilson 2012. te imaju dva sina, a čini se da je razvod za njih neizbježan.