KAKO DANAS IZGLEDA FATALNI EZEL? Nedavno je dobio drugo dijete moćnog imena, a dugo se pričalo da je žena 'paravan'

Slavni je glumac dobio još jednu kćer, a on i supruga otkrili su kako su se odlučili za ime koje nosi snažnu poruku.

Screenshot YouTube

47-godišnji turski glumac Kenan Imirzalioglu kojeg javnost najviše pamti po ulozi Ezela nedavno je ponovno postao otac.

On i njegova 13 godina mlađa supruga - Sinem Kobal, vjenčali su se 2016. godine, a u listopadu 2020. godine prvi su puta postali roditelji kćerkice Lalin. 

Otkada je upoznao Sinem, Kenan kao da je postao drugi čovjek. Prije nje, njegov je život i privatno nerijetko djelovao kao jedna od sapunica u kojima glumi - nakon prekida s manekenkom Ozge Akbulut, pojavile su se špekulacije o njegovoj homoseksualnosti i navodnoj vezi s kolegom Ugurom Judželom, a bio je uhićen i zbog posjedovanja marihuane. 

Uz Sinem se u potpunosti promjenio, okrenuo ka brojnim humanitarnim akcijama i obiteljskom životu. Njegova je supruga, koja je i sama glumica i koju se moglo vidjeti u turskim sapunicama 'Selena' i 'Yüz Yüze', nedavno u intervjuu otkrila kako jedva čekaju da i druga kćerkica stigne na svijet, no tada nije htjela otkriti za koje su se ime odlučili.

Par dana nakon rođenja otkrili su kako je odluka pala na ime Lejla koje potiče iz arapskog jezika, a za koje se vjeruje da se prvi puta pojavljuje još u 7. stoljeću u poznatoj legendi 'Medžun i Lejla', svojevrsnoj arapskoj verziji priče o Romeu i Juliji. Značenje ove riječi je 'kći sjajne noći' i 'ona koja osvjetljava tamu'.

Podsjetimo, ponosni je tata srca brojnih obožavateljica osvojio ulogom Ezela Bajraktara u seriji 'Ezel' koja se prikazivala prije desetak godina, a nakon ove serije nastavio je nizati i druge uspješne uloge između kojih svakako vrijedi istaknuti onu u seriji 'Karadayi' u kojoj mu je partnerica bila Berguzar Korel.