Beba samo što nije stigla! Turski par Sinem Kobal i glumac Kenan Imirzalioglu poznat kao Ezel iz sapunica, sitno broji do dolaska prinove. Nakon što se u svibnju saznalo da je Sinem trudna, našli su se pod povećalom javnosti. Ubrzo nakon toga, saznalo se da paru stiže djevojčica, ali i da bi njezino ime moglo biti inspirirano turskim književnicima i njihovim djelima. Sinem je sada ponosno pozirala s trudničkim trbuhom, a fotografije su oduševile mnoge. 

'Tko bi rekao da je Sinem u osmom mjesecu trudnoće', piše se po društvenim mrežama, nakon što su javno objavljene njezine trudničke fotografije. S obzirom na to da im stiže kćerkica, 33-godišnjakinja je za fotografiranje odabrala laganu baby rozu haljinu, koja joj je dodatno istaknula trbuščić. Uz to je naglasila prirodan make up look, lagane valove i decentan nakit. Osmijeh s lica nije mogla sakriti, a draganje trbuha bilo je u samom fokusu.

Inače, Sinem je većinu svoje trudnoće provela kod kuće, kako bi bila sigurna od moguće zaraze koronavirusom. Ove fotografije je planirala neko vrijeme, a s obzirom na to da su one savršena uspomena na trudnoću, želju si je i ispunila. Ono što je još posebnije je činjenica da je sve snimljeno u dvorištu njihove kuće. 

Inače, sretne vijesti javnost je saznala prije četiri mjeseca. 'Istina je! Supruga i ja čekamo djevojčicu i jako smo uzbuđeni. Sinem jako dobro podnosi trudnoću i do sada nije imala nikakvih problema', ispričao je tada ponosno 46-godišnjak. Inače, Kenan i Sinem ludo su se zaljubili 2015. godine na zajedničkom snimanju serije. Ljubavni žar koji se rodio među njima bio je toliko jak da je glumica čak prekinula vezu s nogometašem s kojoj je tada bila u vezi, a godinu dana nakon su uplovili i u bračnu luku.