HOĆE LI JOJ HOLLYWOOD OPROSTITI ŠOKANTNO PONAŠANJE? Kličkova bivša se vraća nakon bijega od nasilnog partnera

Glumica Hayden Panettiere, bivša supruga Vladimira Klička, vraća se glumi nakon pauze od četiri godine.

Profimedia

Nakon četiri godine pauze, Hayden Panettiere (32) se vraća glumi. Veliki povratak ostvarit će u šestom dijelu filma 'Vrisak', u kojem će ponoviti svoju ulogu mlade Kirby Reed iz četvrtog nastavka istoimenog filma iz 2011. godine.

Panettiere će se na setu pridružiti kolegama Melissi Barreri, Jasminu Savoyju Brownu, Masonu Goodingu i Jenni Ortegi.

Posljednji put obožavatelji su Panettiere na ekranu vidjeli 2018. Godine kada je glumila u TV seriji Nashville.

Iako Panettiere godinama nije bila pred kamerama, njezin osobni život i dalje puni medijske stupce, a pogotovo njezina turbulentna veza s bivšim dečkom Brianom Hickersonom.

Hickerskon je bio nasilan i prema Hayden, zbog čega je u svibnju 2019. uhićen i dobio je zabranu prilaska glumici. Godinu dana ranije istukao je i svog oca, piše Us Magazine.

Profimedia 

Par je prekinuo prije dvije godine nakon još jednog fizičkog napada, a pet mjeseci kasnije Hickerson je optužen po čak osam točaka za obiteljsko nasilje. Čini se da iz svojih optužbi ništa nije naučio jer je u ožujku ove godine TMZ je objavio snimku na kojoj se vidi da se tuče ispred restorana u West Hollywoodu u Kaliforniji, a glumičin glasnogovornik rekao je tada da je ona tamo 'slučajno bila s njim' i pokušala je prekinuti svađu.

Panettiere je prije Hickersona gotovo 10 godina bila s bivšim boksačem Vladimirom Kličkom za kojega je bila i zaručena i s kojim ima kćer Kayu (7).

Pravi razlog prekida Klička i Panettiere još uvijek se ne zna, a svojevremeno se šuškalo da ga je varala.

Profimedia 

Poznato je da je Kličkova kćer većinu vremena provodila s ocem, a s početkom rata u Ukrajini pojavila su se pitanja o tome gdje je ona trenutno. Hayden je na takva pitanja odgovorila putem društvenih mreža gdje je otkrila da je djevojčica ‘na sigurnom’ i da ‘nije u Ukrajini’.

Više fotografija Hayden i Vladimira pogledajte u galeriji.

Profimedia Vladimir Kličko i Hayden Panettiere su bili u vezi 9 godina i imaju kćer Kayu