NJEGOV SE KOMENTAR DUGO ČEKAO: Milijarder koji je plakao za Amber iznenadio onim što je rekao o Johnnyju Deppu

Oglasio se Elon Musk o suđenju Amber Heard i Johnnyja Deppa.

Instagram

'Suđenje godine', ono između nekadašnjih holivudskih golupčića Johnnyja Deppa i Amber Heard, ne prestaje privlačiti pozornost, a komentiraju ga, čini se, svi.

Međutim, komentar jednog čovjeka se posebno dugo čekao. Radi se o Elonu Musku, Amberinom bivšem dečku, s kojim je bila nakon što je puklo s Johnnyjem i za kojeg se u porukama hvalila da ga ne voli.

Profimedia 

Svi su se pitali kako će Musk reagirati na poruke koje su pročitane na sudu budući da je dobro poznato da je javno plakao za Amber i da je bio jedan od rijetkih koji su ljepoticu podržali tijekom suđenja s Deppom koje za nju ne izgleda baš dobro.

'Upravo sam prekinuo s djevojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povrijeđen. Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam se truditi da ne izgledam tako’, rekao je svojedobno nakon njihova prekida.

Elon poruke nije komentirao, ali se napokon oglasio sa svojim komentarom na suđenje godine, a njegove su pomirljive riječi vjerojatno iznenadile mnoge.

'Nadam se da će oboje krenuti dalje. Kad su u svojim najboljim izdanjima, oboje su nevjerojatni', napisao je Musk.

Time je otkrio da ne zamjera ni svojoj bivšoj ljubavi, a ni Johnnyju Deppu koji se o njemu nije baš pohvalno izražavao.

Prvo ga je optužio da je u njegovoj kući imao trojac s Amber i manekenkom Carom Delevingne u vrijeme dok su Amber i Johnny još bili u braku, a u porukama, koje su nedavno pročitane na sudu, glumac ga je nazvao riječju 'mollusk' što je referenca na njegovo prezime, a u prijevodu znači ‘mekušac’.

'Da vidimo je li mekušac našao par. Neka dođe da se vidimo licem u lice. Pokazat ću mu neke stvari koje nikad ranije nije vidio. Primjerice drugu stranu njegova penisa kad ga odrežem', pročitano je na sudu.

Fotografije Amber Heard i Elona Muska pogledajte u galeriji: 

Profimedia Elon Musk i Amber Heard navodni su imali seks u troje