NAKON RAZVODA JE OKRENUO DJECU PROTIV NICOLE: Tom je nazivao glumicu srodnom dušom, a onda je idila pukla

Tom Cruise i Nicole Kidman su nekad bili jedan od omiljenih slavnih parova i često su bili viđeni na raznim svečanim događanjima.

Profimedia

Ljubavni život Toma Cruisea (59) posljednjih godina je misterij i čini se kao da se potpuno posvetio filmskoj karijeri.

Prošle godine se šuškalo da glumac ljubi kolegicu Hayley Atwell (40) s kojom je snimio najnoviji nastavak franšize 'Nemoguća misija'. Nijedno od njih nikad nije potvrdilo da su zajedno, a kako su pisali strani mediji, prekinuli su vezu nakon godinu dana.

Profimedia 

Za razliku od posljednjih godina nekad je Tomov privatni život bio donekle 'otvorena knjiga'. Iza sebe ima tri braka i od Mimi Rogers (66) se razveo 1990. nakon tri godine od 'sudbonosnog da' i upravo ga je ona uvela u scijentologiju.

S najmlađom suprugom Katie Holmes (43) okončao je brak 2012., a dobili su kćer Suri (16) koju on navodno nije vidio više od sedam godina. Cruise je najduže bio oženjen s Nicole Kidman (54), odnosno 11 godina. Razveli su se 2001., a skupa su posvojili kćer Isabellu (29) i sina Connora (27).

Profimedia 

Mnoge je iznenadilo kada je propao brak Nicole i Toma koji su se upoznali na snimanju filma 'Dani groma', a godinu dana kasnije, na Badnjak 1990. su se vjenčali. Cruise je tada već bio zvijezda dok je lijepa Australka gradila glumačku karijeru i rekla je da se osjećala kao trofej na početku njihova braka.

'Mislila sam da ne zaslužujem biti ovdje. Išli bismo skupa na Oscare i pomislila bih: 'Ovdje sam da podržim Toma'. Osjećala sam kao da je moj posao odjenuti lijepu haljinu i da me pritom ne vide i ne čuju', rekla je svojedobno Nicole za časopis Marie Claire.

Profimedia 

Ipak, onda se i Kidman proslavila te su često isticali u intervjuima koliko se vole. Cruise je nazivao glumicu svojom srodnom dušom.

Postali su jedni od omiljenih slavnih parova i bili su redoviti gosti crvenih tepiha. Čak su 1992. upoznali princezu Dianu s kojom su se sprijateljili i bili su prisutni i na njenom sprovodu.

Nicole i Tom su 1995. posvojili kćer Isabellu Jane, a 1995. sina Connora. Uvijek su držali svoju djecu daleko od očiju javnosti i nisu htjeli govoriti o njima.

Profimedia 

Kada se holivudski par razveo 2001., mnoge je to šokiralo i nije se znalo što im je presudilo. No kasnije je procurilo u javnost da Nicole nije mogla trpjeti sve veći pritisak Scijentološke crkve kojoj je Tom pripadao i vodila je bitku za svoje mentalno zdravlje.

Cruise je uključio njihovu djecu u ozloglašeni kult i preselili su se k njemu. Uspio ih je i okrenuti protiv Kidman što ona nikako nije mogla promijeniti, iako se trudila godinama. Koliko je cijela situacija postala ozbiljna, govori i to što Isabella nije razgovarala s Nicole čak 20 godina.

Profimedia 

Tek su 2020. opet počele imati donekle normalnu komunikaciju i Isabella joj je počela i lajkati objave na Instagramu. Izabela je dizajnerica i umjetnica te živi sa suprugom, IT savjetnikom Maxom Parkerom u skromnoj kući s tri spavaće sobe u južnom Londonu. Par se vjenčao 2015.

Profimedia 

Nije baš aktivna na društvenim mrežama kao ni njezin brat Connor koji živi na Floridi gdje ima vlastiti kulinarski biznis, a i poznat je kao uspješan ribič. Nije se baš pojavljivao u javnosti kao ni njegova sestra, a moglo ga se vidjeti tek nekoliko puta na utakmicama s ocem Tomom.

Više fotografija djece Toma Cruisea i Nicole Kidman pogledajte u galeriji. 

Profimedia Isabella i Connor Cruise su posvojena djeca Nicole Kidman i Toma Cruisea