Ako postoji nešto što Tom Cruise (59) zna, to je kako doći sa stilom. Zato je na jučerašnju premijeru novog filma 'Top Gun: Maverick' u San Diegu stigao – helikopterom kojim je sam upravljao.

Na dugoočekivanu premijeru nastavka legendarnog 'Top Guna', čak 36 godina nakon originalnog filma, doletio je helikopterom USS Midway iz kojega je ležerno išetao i prošetao crvenim tepihom.

Glumac, koji je u filmskim krugovima poznat po tome što sam izvodi akrobacije u filmovima, u crnom je smokingu oduševio kada je izašao iz letjelice, no jednu je stvar bilo teško ne primijetiti. Naime, svi su zamijetili njegovo zategnuto lice i mladolik izgled.

Tom Cruise išao je pod nož
Profimedia 

Njegovo je lice krajem prošle godine, kada je posebno zabrinuo izgledom, za Daily Mail komentirala plastična kirurginja Nyla Raja koja je objasnila što je sve glumac radio na licu.

'Čini se da se Tom previše podvrgnuo injekcijama protiv bora i dermalnim filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled', rekla je i dodala da je vjerojatno ubrizgao botoks u čelo kako bi ispeglao bore.

Tom Cruise koristi botoks
Profimedia 

A ispeglati ne može narušeni odnos s kćeri Suri Cruise (16) koju nije vidio više od pola njezina života. Dok strani mediji pišu da je Tom jako posvećeni djeci koju je posvojio u braku s glumicom Nicole Kidman, Suri, koju je dobio s Kate Holmes, navodno zadnji put vidio 2013. godine.

Suri Cruise oca nije vidjela gotovo 10 godina
Profimedia 

Navodno mu je zabranjeno da se s njom viđa jer nije članica Scijentološke crkve, čiji je on vjerni sljedbenik već godinama. Glumac je čak priznao da je zbog scijentologije Holmes i podnijela zahtjev za razvod. S druge strane, Nicole Kidman nema kontakt s djecom koju je posvojila s Cruiseom jer su joj okrenula leđa upravo zbog scijentologije.

Ipak, Kidman i Tomu je zajedničko što su oboje pokleknuli pred čarima botoksa. 

Dugo se pričalo i kako je Katie pobjegla s kćeri usred noći od Toma nakon šest godina braka, no takve priče nikada nisu potvrđene.

Više fotografija Toma Cruisea pogledajte u galeriji.

Profimedia Tom Cruise