VITOMIRA LONČAR PROSLAVILA 48. GODIŠNJICU BRAKA: Prisjetila se trenutka kada je shvatila da je on ljubav njenog života

Glumica Vitomira Lončar i redatelj Ivica Šimić proslavili su godišnjicu braka u Kini gdje žive i rade već šest godina.

Story arhiva

Glumica Vitomira Lončar sa svojim suprugom, redateljem Ivicom Šimićem živi i radi već šest godina u Kini. Na svojem je Instagramu objavila zajedničke fotografije u kojima je otkrila da su u srijedu proslavili godišnjicu braka. 

'1. lipnja 1974. godine rekla sam mu: 'Ti si čovjek mog života. Nemojmo gubiti vrijeme, našu pjesmu već sviraju!' On se samo smijao i na gitari prebirao Arsena 'Tvoje nježne godine…' I evo nas, nakon 48 godina uspona i padova, poštovanja, povjerenja i - ljubavi. Još uvijek je tu ona ista, a opet, drukčija iskra… Nismo se izgubili. Tu smo. Moj Šimić i ja', napisala je emotivnu objavu Vitomira Lončar.

Podsjetimo, par živi u gradu Xi'an u kojem ima gotovo 13 milijuna stanovnika. 

Nedavno je u razgovoru za Story.hr glumica otkrila kako se ne namjerava vraćati u Hrvatsku, a ni dolaziti u posjetu.

'Ne, ne planiramo dolaziti u Hrvatsku. Ivica režira dvije predstave, jednu u Guangzhou, jednu u Xi'anu, ima nekoliko većih seminara i nema vremena, a ja ću istraživati Kinu i putovati. Za praznike u svibnju putovala sam po Xinjiangu, sada se spremam na Tibet i u pokrajinu Gansu. U Kini ima toliko toga za vidjeti da mi je ovo jedinstvena prilika koju ne želim propustiti', rekla je.

Instagram 

Par ima 28-godišnju kćer Bugu Mariju koja je diplomirala solo pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a završila je i specijalizirani magisterij, smjer opera, na Sveučilištu u Bernu. Nastupa u brojnim predstavama kazališta Mala scena čija je umjetnička direktorica od 2019. godine.

Više fotografija Vitomiire Lončar pogledajte u galeriji.

Story, Facebook Vitomira Lončar je u braku s Ivicom Šimićem i imaju kćer Bugu Mariju