BRAĆA SE IZBJEGAVAJU: Posljednji susret Harryja i Williama bio je vrlo neugodan, a sada se druže samo službeno

Princ Harry i Meghan Markle vjerojatno neće privatno vidjeti princa Williama i Kate Middleton tijekom njihova posjeta Velikoj Britaniji.

Profimedia

Princ Harry i Meghan Markle vjerojatno neće privatno vidjeti princa Williama i Kate Middleton tijekom njihova posjeta Velikoj Britaniji, rekli su za Page Six izvori bliski palači

Profimedia 

Harry, 36, i Markle, 40, izgledali su dobro raspoloženi dok su u četvrtak sa strane promatrali ceremoniju Trooping the Color, a kasnije su se ponovno okupili s obitelji. Međutim, Williama i Kate nisu vidjeli.

Harry i William sa svojim suprugrama ponovno će se okupiti u katedrali St Paul's, prvi put nakon više od dvije godine, na Službi zahvalnosti za kraljicu.

Posljednji put svi su bili zajedno tijekom prilično neugodnog pojavljivanja u Westminsterskoj opatiji na obredu Commonwealth Daya u ožujku 2020., nekoliko dana prije nego što su se Harry i Markle preselili u SAD.

Odnos Harryja i Williama i dalje imaju hladan odnos, rečeno je za Page Six, nakon što je mlađi brat napustio mjesto starijeg člana kraljevske obitelji.

Profimedia 

'U ovom trenutku ne izgleda vjerojatno da će se Harry i Meghan te William i Kate sastati odvojeno tijekom proslave jubileja', rekao je jedan insajder. 'Trenutno u njihovom rasporedu nema.'

To znači da troje Williamove i Kateine djece, princ George, 8, princeza Charlotte, 7, i 4-godišnji princ Louis, možda neće vidjeti svoje rođake, Archieja, 3, i Lilibet - koja će proslaviti svoj prvi rođendan u Britaniji u subotu.

Profimedia 

Kako je ranije objavljeno, William i Kate bit će udaljeni više od stotinu milja, u Walesu, kada Lilibet u subotu slavi s kraljicom u dvorcu Windsor.

Još uvijek nije poznato hoće li nakon susreta biti objavljena povijesna fotografija kraljice i njezine imenjakinje. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa planirali su zadržati taj posjet skromnim i zadržati fokus na kraljici.

Profimedia 

Harry i Meghan izgledali su odlično raspoloženi dok su u četvrtak gledali ceremoniju Trooping the Color iz ureda general-bojnika u središtu Londona.

Markle, koja je nosila ogroman šešir i tamnoplavu haljinu, razgovarala je s unukama princeze Anne, Savannahom, 11, i Islom Phillips, 10, te Miom, 8, i Lenom Tindall, 3.

Harry je odjenuo odijelo, a ne vojnu uniformu koju su nosili njegov otac, princ Charles i brat na paradi, nakon što su mu oduzete počasne titule u sklopu njegovog dogovora o 'Megxitu' da se odmakne od kraljevskih dužnosti.

U galeriji pogledajte više fotografija britanske kraljevske obitelji.

Profimedia Britanska kraljevska obitelj s godinama se suočavala s raznim tračevima i teorijama zavjere.