IZ ARGENTINE STIGAO U DINAMO PA OŽENIO LIJEPU MATEU: Iako su se udali mladi, i dalje žive bračnu idilu, a sad slave

Luis i Matea Ibanez danas slave devetu godišnjicu braka, a veliki su dan obilježili zajedničkim fotografijama na Instagramu.

Instagram

Bračni par Ibanez proslavio je devetu godišnjicu braka što su obilježili na svojim Instagram profilima.

Bivši Dinamovac Luis Ibanez, rodom iz Argentine, i njegova Matea tada su izgovorili sudbonosno 'da', a i dalje uživaju u bračnoj sreći u kojoj su dobili i dva sina - Thiaga i Mathiasa.

'Gospodin i gospođa Ibanez devet godina', napisala je Matea na Instagramu dodajući hashtagove 'do neba i natrag' te 'sretna godišnjica'.

Prošle je godine Matea progovorila za Story o njihovom braku pa i otkrila oko čega se najčešće svađaju. 'Pa najčešće su to neke gluposti i sitnice, koje nisu česte i ne traju dugo, ali dogode se što je sasvim normalno. Ne vjerujem parovima koji govore 'ma ne, mi se nikad ne svađamo'. Ponekad treba izbaciti sve iz sebe, pogotovo kad u kući imate dva jaka karaktera i temperamenta, kao što smo Luis i ja', rekla nam je tada.

Kada su stupili u brak, Matea je imala samo 23 godine, a Luis, koji trenutno igra za beogradski Grafičar, godinu više.

'Ušli smo mladi u brak, ali prije braka dugo smo živjeli zajedno i mislim da je to odlična stvar. Tako zapravo najbolje možete vidjeti kako kao par zaista funkcionirate. Tako da nam se skoro ništa i nije promijenilo poslije braka', dodala je pa se osvrnula i na dvojicu sinova.

'Istina, oni su ono najljepše što imamo i ono u čemu najviše uživamo. Ne razmišljamo o proširenju obitelji, zadovoljni smo s našom brojkom. Oni su sad već dosta veliki i nekako smo ušli u onu fazu u kojoj nam je najljepše do sada', zaključila je.

Više obiteljskih fotografija obitelji Ibanez, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Matea i Luis Ibanez u braku su dobili dvoje djece