Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Matea Ibanez o velikoj promjeni: 'Nikada nisam skupila dovoljno hrabrosti'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Sa suprugom bivšeg dinamovca razgovarali smo o drastičnom potezu za koji je, kako kaže, skupljala hrabrost, a koji se i nije baš svima svidio

Izvor: Instagram

Nova godina mnogima je idealno razdoblje za promjene i nove početke, za sve ono što se možda prije ne bismo usudili. Za promjenu, i to onu beauty, odlučila se i simpatična Matea Ibáñez, supruga bivšeg dinamovca Luisa Ibáñeza, s kojim ima i dvojicu sinova - trogodišnjeg Mathiasa i tri godine starijeg Thiaga. Naime, atraktivna ekonomistica svoju je prepoznatljivu dugu i gustu smeđu kosu odlučila skratiti u popularni lob, odnosno dužu varijantu boba. Tim smo povodom razgovarali s Mateom, koja nam je otkrila kako se odlučila na to i na kakve je reakcije naišla, razmišlja li i o promjeni boje, a saznali smo i što nikada ne bi napravila sa svojom kosom.

'Već duže vremena sam razmišljala o šišanju kose, ali nikada nisam skupila dovoljno hrabrosti za to. Naime, oduvijek imam dugu kosu, ali evo, sada sam čvrsto odlučila i samo sam čekala da dođem u Zagreb i odem kod svojih cura u 'Ružu'. One brinu o mojoj kosi i njima najviše vjerujem', rekla nam je ova Zagrepčanka koja zbog suprugovog angažmana u nogometnom klubu 'Zrinjski' trenutno živi u Mostaru. Ipak, njezina nova frizura, dodaje Matea, i nije baš sve oduševila.

'Svi su baš oduševljeni, svima se jako sviđa, osim mom sinu Thiagu, on je rekao da sam mu ljepša s dugom kosom', iskrena je Zagrepčanka koja, dodaje, trenutno i ne razmišlja o drastičnoj promjeni boje kose. 'Uvijek mi je kosa u smeđim tonovima, do sada sam imala svjetliju nijansu i lagani balayage, tako da sam sada i tu napravila malu promjenu, obojila sam kosu u tamno smeđe', rekla nam je Matea, a nas je zanimalo i je li u prošlosti, kao i mnogi, eksperimentirala s frizurama, ali i što nikada ne bi napravila s kosom.

'Nikada nisam baš previše eksperimentirala, uvijek sam imala dugu kosu, mijenjala sam samo nijanse boje. Mislim da se nikad ne bih obojila u neku ludu neprirodnu boju, ali i ošišala skroz na kratko', zaključuje Matea.

Povezane vijesti

Inače, Matea je poprilično otvorena što se tiče njezinog izgleda, pa pratiteljima rado odgovara i na brojna pitanja na Instagramu. Nedavno je tako otkrila koliko je kilograma 'nakupila' u trudnoćama. 'Koliko si kilograma dobila u trudnoći? Kako si se tako brzo vratila u formu? Čudo si', napisala joj je nedavno jedna pratiteljica, kojoj je Matea odgovorila na pitanje te otkrila kako je u prvoj trudnoći dobila 11, a u drugoj 12 kilograma. 'Već s porođajem izgubila sam većinu kilograma (voda), a ostatak je nekako brzo otišao, nisam ništa posebno radila s obzirom na to da zbog carskog reza nisam mogla trenirati', otkrila je Matea tada.

Najčitanije

Najnovije