Franka Batelić, 28-godišnja pjevačica i supruga našeg poznatog nogometaša, 34-godišnjeg Vedrana Ćorluke, u prvim danima nove godine odlučila se za promjenu izgleda. Naime, kosu je posvijetlila pramenovima u različitim nijansama plave boje, a obožavatelji su je odmah obasuli pohvalama. 'Ma baš je princeza iz snova', 'Najljepša', 'Ljepotica', 'Predivna', 'Ona i njezin osmijeh', tek su dio komentara na račun njezinog novog looka.

Inače, proteklog tjedna Franka i suprug Vedran proslavili su prvi rođendan sina Viktora. Godina koja nikome nije bila jednostavna i laka, za mlade roditelje ipak je bila posebna, o čemu je i Franka progovorila. 'Ja i dalje ne nalazim prave riječi za osvrnuti se na nju. Ali, možda je i to ok. Već smo sve doživjeli, rekli, osjetili. Unatoč svemu, ja ću je pamtiti po jednom malom smotuljku sreće koji je stigao početkom siječnja i biti joj zahvalna jer me upoznala s ulogom života - ulogom mame', napisala je na svom Instagram profilu. 

'Mutna fotka za najluđu i najljubavniju godinu života. Kakva god da je 2020. bila, meni si došao TI. Sretan ti Prvi, ljubavi moja', poručila je uz fotografiju s rođendanskog slavlja na kojoj je pozirala s jednogodišnjim sinčićem i psom Oskarom.

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u Istri, a da će postati roditelji, objavili su u ljeto 2019. godine. Premda svoje sretne trenutke rado dijele na društvenim mrežama, ipak su odlučili štititi privatnost svog djeteta, pa njegovo lice ne prikazuju na fotografijama.