Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matea Ibanez: 'Ovaj Božić će nam biti poseban'

Autori I.K.K. Autori N.R.

Simpatična Matea nam je ispričala sve o malenom slavlju povodom rođendana njihovog starijeg dječaka Thiaga

 Izvor: Instagram

Razna slavlja su ove 2020. godine nažalost odgođena. Rođendani koji inače zrače gostima, poklonima, druženjima s prijateljima sada su zamijenjeni onim mirnijim rođendanima. Nažalost, dječica ne mogu uživati uz svoje prijatelje koliko bi htjeli zbog pandemije koronavirusa, ali to ne znači da slavlja nema. Nekadašnji Dinamovac Luis Ibanez i njegova supruga Matea, danas su posebno veseli jer su proslavili sedmi rođendan njihovog starijeg sina Thiaga. Za Story.hr se javila uvijek raspoložena Matea, koja nam je ispričala kako je izgledao ovaj rođendan u doba korone. 

Sa čime ste iznenadili Thiaga na roďendan? Kako je reagirao?

Thiago je već dosta velik pa je svjestan cijele ove situacije oko korone i znao je da rođendan nećemo moći proslaviti kao što smo ga slavili inače, već onako kako smo proslavili i rođendan njegovog brata u trećem mjesecu. Ali svejedno smo mu priredili iznenađenje, kad smo došli kod mojih roditelja u kuću, bilo je sve puno balona, a na stolu su ga dočekali pokloni.

Kako ste proslavili? Je li vam došao ikoji gost s obzirom na mjere?

Proslavili smo ga u krugu najuže obitelji kod mojih roditelja u kući, jer s obzirom na situaciju nismo ni planirali drugačije. Bez obzira na sve lijepo smo se proveli i obilježili njegov dan.

Kakvu ste mu tortu pripremili/kupili?

Thiago je izrazio želju za muffinima, jer nije baš preveliki ljubitelj torti, tako da sam mu ispunila tu želju, napravili smo puno čokoladnih muffina koje smo ukrasili s nogometnim detaljima i prskalicama.

Je li vam Thiago rekao što je poželio kad je puhao svjećice?

Poželio je da padne snijeg u Zagrebu da se možemo sanjkati

Kakav je Thiago po karakteru? Voli li nogomet?

Thiago je jedno jako vedro i veselo dijete, jako je društven i uvijek je dobre volje, povukao je sportske gene na tatu tako da obožava nogomet.

Je li krenuo u prvi razred? Kako se snalazi?

Je, Thiago je ove godine postao školarac. Snalazi se odlično, jako voli školu i svoje školske prijatelje.

Kako psihički podnosite mjere i de facto lockdown. Postoji li netko blizak kojeg ne možete posjetiti ovog Božića zbog zabrana kretanja?

Kao i svi ostali jedva čekamo da cijela ova situacija što prije završi. Zbog puno komplikacija i raznih uvjeta koji su potrebni za putovanje ove godine nismo otputovali u Argentinu što bi svakako učinili da nije ovakva situacija.

Povezane vijesti

Kako će vašoj obitelji izgledati ovaj Božić?

Ovaj Božić, kao i svaki kada smo u Zagrebu provest ćemo kod mojih roditelja u krugu obitelji. Ovaj Božić bez obzira na koronu bit će poseban, jer će ovo biti prvi Božić mog nećaka Tome i posebno se radujemo što ćemo biti svi zajedno.

Magazin

Royals