DANAS SE UDAJE BRITNEY SPEARS: Njezinog zaručnika nazivaju muškom sponzorušom, a misle da je s njom iz jednog razloga

Danas će Britney Spears stati pred oltar po treći put, a sudbonosno 'da' izreći će svom dugogodišnjem partneru Samu Asghariju.

Profimedia

Danas će sudbonosno 'da' po treći puta izgovoriti pop zvijezda Britney Spears.

Nakon što ju je dugogodišnji partner Sam Asghari zaručio u rujnu prošle godine, danas je stigao veliki dan. Kako piše TMZ, ceremonija će se održati pred stotinjak ljudi, a od njezine je obitelji pozvan samo brat Bryan, dok mama, tata i sestre nisu dobili svoju pozivnicu.

Magazin piše kako i dalje nije odlučeno tko će pjevačicu voditi do oltara, ali se pretpostavlja da će Versace biti zadužen za vjenčanicu. Naime, u ožujku ove godine, u njezinom ju je domu posjetila Donatella Versace što je dalo naslutiti koji će potpis nositi na haljini.

A otkako se Spears riješila skrbništva svog oca Jamieja i otkad može samostalno donositi odluke i raspolagati svojim novcem, njezini obožavatelji smatraju da je Sam iskorištava i da je s njom samo zbog novca. Zanimljivo je da je upravo tada, kada je pjevačica postala samostalna, 13 godina mlađi Asghari snimljen u banci u West Hollywoodu i iz nje je izašao s pozamašnom količinom gotovine pa su počele glasine da već troši Britneyin novac. Dok je išao prema autu, moglo se vidjeti i da nosi majicu s natpisom #FREEBRITNEY.

Profimedia 

Par je zajedno od 2016. godine, ali iako su mnogo puta dokazivali da su zaljubljeni preko ušiju i da se vole, većina i dalje misli da je on s njome samo iz koristi. Također, mnogo su ga puta uslikali s nepoznatim ženama čiji identitet nikada nije komentirao. 

Inače, nedavno je Britney pogodila strašna tragedija kada su zaručnik i ona izgubili bebu samo nekoliko tjedana nakon što je sve razveselila viješću o trudnoći. Tužnu vijest podijelila je s pratiteljima na Instagramu.

'S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu u ranoj trudnoći. To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo prije objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podijelili smo tu vijest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenutcima', napisala je pjevačica.

Prije Sama, Britney je pred oltar stala s Jasonom Alexanderom i Kevinom Federlineom, a kako će izgledati vjenčanje broj tri, jedva čekamo vidjeti. 

Više fotografija Britney i njezinih bivših, pogledajte u našoj galeriji.