Prošlog vikenda udala se bivša djevojka nogometaša Luke Jovića - Anđela Manitašević.

Sudbonosno 'da' izgovorila je nogometašu Nemanji Brankoviću u Crkvi svetih apostola Petra i Pavla u Beogradu. Nakon ceremonije, otišli su na ručak u jedan luksuzni restoran.

Vjenčali su se Anđela Manitašević i Nemanja Branković
Pixsell, Amir Hamzagic/ATAImages 

Mladenka je nosila prozirnu vjenčanicu sa šljokicama i prorezom na lijevoj nozi te je kosu podignula, dok je nogometaš zaobišao klasično crno odijelo te se odlučio za nude nijanse. 

Nemanja je Anđelu zaprosio u rujnu prošle godine tako što je napravio pravi spektakl na Kalemegdanu. Tada je kleknuo pred svoju tada još uvijek djevojku ispred mase prolaznika iz prskalice i vatromet.

Inače, zajedno su već dobili i kćerkicu Lolu koja se rodila u veljači ove godine, a iz veze s Lukom Jovićem lijepa Anđela ima sina Davida. Njih su dvoje zajedno bili od 2014. do 2016. godine, a onda su se razišli u normalnim, prijateljskim odnosima.

Ali, stara ljubav uvijek ostavlja svoj trag pa su se tako slučajno sreli 2018. godine, probudila se nekadašnja strast, a Anđela je neplanirano ostala trudna.

'Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog djeteta, mi se redovno čujemo video pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutro. Kad god je u Beogradu, dođe vidjeti našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće svi troje ili na ručak, večeru. A s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima', rekla je jednom prilikom Anđela.

Luka je trenutno zaručen za srpsku manekenku Sofiju Milošević, a nedavno su dobili i dvoje drugo dijete. 

Više fotografija Anđele i Nemanje, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Anđela Manitašević i Nemanja Branković zajedno su dobili kćer Lolu