MAJA PORED FOTOGRAFIJE MUŽA: 'Poslat ću najboljeg frajera u gradu na adresu dobitnice, ali to nije Nenad'

Pjevačica Maja Šuput objavila je na Instagramu da će na adresu najkreativnije pratiteljice poslati 'najboljeg frajera u gradu'.

Instagram

Pjevačica Maja Šuput često na svom Instagram profilu daruje svoje pratitelje.

Ovoga puta odlučila se poslati 'najjboljeg frajera u gradu' na adresu jedne sretnice. Sve što pratiteljica mora napraviti jest napisati nakreativniji komentar kakav bi trebao biti idealni frajer.

Instagram 

'Cure imam giveaway pitanje za vas... Za mene on je pouzdan, siguran, dobro miriše, odan, lijep, svestran... Pitanje za vas je - kakav bi po vama trebao biti idealan frajer? Najkreativniji odgovor nagradit ću slanjem najboljeg frajera u gradu na adresu dobitnice (ne, ne, to nije moj muž). Uglavnom bit ćete zadovoljne, vjerujte mi. Vrijedi samo za Hrvatsku, do 16. lipnja. Ajmoo krenite u napad.... Znate da su moji giveaway-i top', napisala je Maja.

Inače, Maja je osvojila nagradu za Story Zvijezdu godine na Jana Story Hall of Fameu. Pjevačica je, kao uvijek, imala originalnu kreaciju za koju je zaslužan njezin dobar prijatelj, modni stilist Marko Grubnić. Maja je odjenula bijelu haljinu sa čipkastim volanima te je nosila rukavice do ramena.

Uz tu kombinaciju je uskladila visoki rep. Maja je na crvenom tepihu pozirala sa suprugom Nenadom koji je odjenuo crne hlače, karirani sako i bijelu košulju.

Više fotografija sretnog bračnog para pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Maja Šuput, Bloom Tatarino i Nenad Tatarinov na odmoru u Turskoj