Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BLISKI SUSRETI BIVŠIH LJUBAVI NA HALL OF FAMEU: Dok su se muškarci zabavljali sami, one su tulumarile pokraj njih

Autor Goran Balde

Bivši parovi susreli su se na crvenom tepihu 9. Jana Story Hall of Famea.

 Marko Kisić, Mladen Duduković, Iva Duduković i Petar Ćiritović Izvor: Story

U utorak se održao 9. Jana Story Hall of Fame - najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se uvijek dugo priča. 

Jedan od najglamuroznijih društvenih događaja je hrvatska inačica dodjele Oscara. Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Na crvenom tepihu okupila su se brojna poznata lica, a među njima su bili i bivši parovi.

 Petar Ćiritović i Iva Duduković Izvor: Robert Gašpert

Dizajnerica Iva Duduković i glumac Petar Ćiritović, za čiju se vezu saznalo u listopadu prošle godine, došli su skupa na Jana Story Hall of Fame. Po prvi puta su zajedno zakoračili na crveni tepih kao ljubavni par.

Na crvenom tepihu bio je i Ivin bivši suprug. U rujnu prošle godine objavljeno je da se Iva Duduković razvodi od supruga, Mladena Dudukovića, renomiranog zagrebačkog plastičnog kirurga s kojim ima sina Jakova i kćer Brunu.

 Mladen Duduković i Marko Kisić Izvor: Story

Spisateljica Josipa Pavičić zablistala je u crnoj haljini na Hall of Fameu, a na partyju godine zabavljao se i njezin bivši dečko, ginekolog Marko Kisić. Josipa nije željela otkriti što je kumovalo prekidu, a da je slobodna dalo se naslutiti krajem godine kada je na modnu reviju došla bez pratnje.

 Josipa Pavičić Izvor: Story

Povezane vijesti

 Nina Mia Čikeš Izvor: Story

Bivši partneri Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš također su prošetali crvenim tepihom. Prekinuli su 2017. godine. Proslavljeni redatelj i glumac došao je na zabavu s kantautoricom i kostimografkinjom Mirnom Škrgatić. Par je u vezi već nekoliko godina, a otkad su se njihovi svjetovi ujedinili, postali su jedan od najbolje odjevenih parova na domaćoj sceni.

 Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić na Story Hall of Fameu Izvor: Story

Kakva je atmosfera bila na Story Hall of Fameu pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image