Sinoć je održan Jana Story Hall of Fame koji je okupio brojne zvijezde na crvenom tepihu na posebnoj lokaciji - u novom velebnom prostoru Američkog paviljona - Stil Event na Zagrebačkom velesajmu.

Osim domaćih, pojavile su se i regionalne zvijezde, Lepa Brena, Nataša Bekvalac, Sara Jo te Senidah.

1 Lepa Brena

Lepa Brena sa šeširom na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Najveća regionalna zvijezda za najiščekivaniju večer godine odabrala je žutu kreaciju s visokim prorezom koja je istaknula njene vitke noge, a dio outfita je i grandiozni šešir koji je bio u skladu s hajinom.

2 Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac u Mihano Momosa kreaciji na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Pjevačica Nataša Bekvalac istaknula je svoju vitku liniju u jednostavnoj dugoj haljini u puder boji s potpisom njezinog prijatelja i dizajnera Mihana Momose koju je kao i uvijek za nju pomno odabrala njezina sestra, stilistica Kristina Bekvalac. Stigla je odlično raspoložena, veselo je pozirala i s kolegicama Jelenom Rozgom i Sarom Jo.

3 Sara Jo 

Sara Jo u romantičnoj kreaciji Mihana Momose na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Pop zvijezda kući je odnijela nagradu Shooting star, a također se pojavila u romantičnoj kreaciji Mihana Momose. U kratkom razgovoru na crvenom tepihu Sara nam je otkrila kako se jako veseli 'poznatim i dragim licima, a posebno mojoj Franki s kojom sam stalno na liniji'

4 Senidah

Senidah na Jana Story Hall of Fameu u vamp izdanju
Robert Gašpert 

Senidah je zablistala u crnom 'vamp' izdanju, midi haljini s korzetom i satenskim materijalom uz koju je iskombinirala mrežaste čarape, sandale sa srebrnim cirkonima i srebrnu torbicu sa resicama. Kosu je stilizirala u glamurozne valove, a look je 'začinila' crnim trendi sunčanim naočalama i tamnim ružem za usne.

U galeriji pogledajte više fotografija sa crvenog tepiha Jana Story Hall of Famea.

Story Story Hall of Fame, treći dio

Story, Robert Gašpert Story Hall of Fame, drugi dio

Robert Gašpert Hall of Fame, prvi dio