Na devetom Jana Story Hall of Fameu - najglamuroznijem i najvećem društvenom događaju pojavile su se brojne zvijezde, a Sonja Kovač i Paula Jeričević istaknule su se svojim hrabrim izdanjima.

Jedna od naših najuspješnijih influencerica, Sonja Kovač odjenula je prozirnu, šljokičastu haljinu, a njome je istaknula vitku figuru i obline. Ispod haljine nosila je bodi bež boje.

Sličnu haljinu mogli smo vidjeti na plesačici Pauli Jeričević, a kreacija koju je izabrala za ovaj glamurozni događaj imala je izrez na leđima. 

Djevojke su zajedno u prozirnim haljinama i pozirale fotografima.

Paula Jeričević i Sonja Kovač u prozirnim haljinama na Story Hall of Fameu
Story 

Sonja Kovač nosila je prozirnu haljinu
Robert Gašpert 

Paula je na događaju pozirala s glumcem Filipom Vidovićem koji joj je bio plesni partner u posljednjoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'.

Paula Jeričević i Filip Vidović pozirali su zajedno na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Inače, Paula je u intervjuu za Story prokomentirala odnos s Filipom. 

'Filip Vidović i ja smo odlično kliknuli i po tome pamtim svaku našu točku. Svaki put kada bi stali na podij plesali bi jedan za drugoga, a mislim da se ta energija prenijela i na gledatelje. Svakako ću pamtiti početak zadnjeg plesa kada smo se jedan drugome nasmiješili i bez ijedne riječi, kroz taj jedan pogled koji je trajao tri sekunde, dali do znanja koliko smo uživali u cijelom procesu', rekla je.  

Više fotografija s crvenog tepiha Story Hall of Fame pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Hall of Fame, prvi dio

Story, Robert Gašpert Story Hall of Fame, drugi dio

Story Story Hall of Fame, treći dio