Plesačica Paula Jeričević u showu je 'Ples sa zvijezdama' bila mentorica 31-godišnjem glumcu Filipu Vidoviću, a došli su do samog finala u kojem su na posljetku pobjedu odnijelibrazilski maneken Pedro Soltz i njegova mentorica Valentina Walme. 

A da je sve moguće, dokazala je Paula koja je sudbonosno 'da' izgovorila dva dana ranije, u petak, kada se udala za dugogodišnjeg dečka Filipa Tonkovića. 'Trebalo nam je samo 11 godina. Sljedeći tjedan očekujte bombardiranje zahvalama', napisala je tada Paula u opisu fotografije na kojoj je grlila svog supruga.

Paula Jeričević i Filip Tonković vjenčali su se nakon 11 godina veze
Instagram 

Na vjenčanju su se među uzvanicima našli i neki njezini kolege iz showa - plesni partner Filip Vidović, Marko Mrkić, Gabriela Pilić, a goste je na proslavi zabavljala Domenica.

Mi smo odlučili kratko porazgovarati s Paulom koja će ovih nekoliko dana iza sebe svakako pamtiti do kraja života. 

Nakon vikenda za pamćenje, jesu li se dojmovi slegli?

'Još uvijek nisu i teško da hoće u skorije vrijeme. Svadba je bila savršena, da sam je zamišljala ne bih je mogla toliko dobro zamisliti i beskrajno sam zahvalna na ljudima koji me okružuju i koji su bili zaslužni za takvu energiju tog dana. Nisam stigla odmoriti ni sekunde i već sam se našla na podiju s drugim Filipom u finalu, a i to je onda prošlo kao i svaka točka od početka - perfektno! Plesati s Filipom četiri mjeseca bila je velika čast i veliki gušt'.

Finale showa i gledateljima je preko malih ekrana izgledalo i više nego emotivno. Po čemu ćeš ti najviše pamtiti vaš posljednji dan zajedno na stageu?

'Filip Vidović i ja smo odlično kliknuli i po tome pamtim svaku našu točku. Svaki put kada bi stali na podij plesali bi jedan za drugoga, a mislim da se ta energija prenijela i na gledatelje. Svakako ću pamtiti početak zadnjeg plesa kada smo se jedan drugome nasmiješili i bez ijedne riječi, kroz taj jedan pogled koji je trajao tri sekunde, dali do znanja koliko smo uživali u cijelom procesu'.

Filip Vidović i Paula Jeričević bili su plesni partneri u showu 'Ples sa zvijezdama'
Instagram 

Nevjerojatna je činjenica da si se ti isti vikend udala i svaka čast na organizaciji. Kako si uspjela sve to uskladiti?

'Oduvijek sam voljela raditi više stvari u isto vrijeme, imati raznovrsne aktivnosti i sadržaje u životu pa tako i dan danas. S obzirom na to da smo Filip i ja zajedno već 11 godina i da se znamo 20 godina, već sam odavno znala da ćemo provesti život zajedno pa sam vjenčanje više doživljavala kao dan kada ćemo okupiti obitelj i sve nama drage prijatelje da bi se dobro zabavili i proslavili što smo napokon odlučili okruniti našu vezu. Samim time, detalji i organizacijski dio nije mi bio od presudne važnosti tako da nisam bila zahtjevna mladenka niti sam imala puno prohtjeva'.

Kakva je bila suprugova reakcija kada je shvatio što te čeka nakon vjenčanja?

'On je moja velika podrška još od malih nogu. Ni u jednom trenutku se nije prestrašio ili posumnjao da ja to ne mogu. Na kraju krajeva, zato sam se i udala za njega. Uvijek mi je davao prostora da se bavim svime što volim i što mi je bitno pa čak i ako se poklopi isti vikend kada i naš najposebniji dan u životu'.

Znači li to da je fešta završila ranije zbog finala? 

'Krenuli smo još u četvrtak, u petak na svadbi je bilo još jače, a u subotu bolje da i ne pričam. Nisam puno spavala prije finala, ali držao me adrenalin i bila sam puna energije sve do dva dana nakon kad sam se jedva dignula iz kreveta'.

Paula Jeričević i Filip Tonković vjenčali su se nakon 11 godina veze
Instagram 

Vidjeli smo da ste suprug i ti za prvi ples odabrali legendarnu pjesmu 'The Time of my Life' gdje ste ubacili i dobro poznato plesno dizanje. Čija je to ideja bila?

'Dugo smo razmišljali što ćemo s prvim plesom s obzirom na to da nemamo neku 'našu' pjesmu. S obzirom na to da sam ja plesačica, znala sam da će svi očekivati nešto posebno pa sam odlučila napraviti koreografiju gdje sam ja skroz nebitna i gdje će Filip zapaliti plesni podij. Pjesma koja mi je prva pala na pamet za takvu koreografiju je 'The Time of my Life' jer u sebi ima posebnu energiju koja te odmah vuče da zaplešeš u masi pa sam na kraju odlučila uključiti i svoje prijatelje plesače'. 

Je li na vjenčanju sve prošlo kako je trebalo proći ili je bilo kakvih neplaniranih situacija? 

'Vjenčanje je prošlo nestvarno dobro. Ne mogu vam opisati koliko me taj dan ispunio srećom za cijeli život. Ne znam što je taj dan bilo u zraku, ali apsolutno svi su bili odlično raspoloženi i atmosfera je od početka do kraja bila na vrhuncu. Definitivno je to bila noć za pamćenje'.

Jeste li već isplanirali medeni mjesec? Sigurna sam da i ti jedva čekaš malo odmora nakon nekoliko mjeseci showa. :)

'Filip i ja zadnjih mjeseci gotovo pa nismo stigli ni razgovarati. Za početak je impresivno što se nismo raspali u tom periodu. Nismo stigli razgovarati o destinaciji, ali svakako imamo u planu. I njemu i meni treba jedan dobar odmor, neskromno mogu reci da smo zaslužili :)'.

Više fotografija Paule Jeričević, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Paula Jeričević uspješna je domaća plesačica