Pobjednici showa 'Ples sa zvijezdama' su Pedro Soltz i Valentina Walme. 

Oni su se za pobjedu borili s još dva para budući da su se, osim njih, u finale showa uspjeli plasirati  Jelena i Marko, te Filip i Paula.

Pedro i Valentina te Sandi i Helena od žirija su ukupno dobili po 80 bodova, Jelena i Marko 78, a Filip i Paula 77. Nakon glasanja gledatelja, prva dva para su ostala u vodstvu te su prošli u superfinale, a na kraju su glasovi gledatelja prevagnuli i pobjedu su odnijeli Pedro i Valentina koji su pobjedu doživjeli vrlo emotivno, a on je čak i zaplakao na pozornici. 

Finale su otvorili Filip i Paula koji su zaplesali tango, a njihova je izvedba osvojila čak i najstrožeg člana žirija Marka Cibocija.

‘Konačno si počeo voditi’, rekao je Filipu.

Drugi večerašnji nastup bio je onaj Jelene i Marka koji su zaplesali sambu. Jelena je dan prije finala završila u bolnici jer su je ukliještila leđa, te je bila na injekcijama, a žiri ju je pohvalio da se uopće nije primijetilo da je imala poteškoća.

Pedro i Valentina nastupili su treći i otplesali paso doble, a oni su ujedno bili i prvi par koji je dobio maksimalnih 40 bodova.

Zadnji su nastupili Sandi i Helena koji su također plesali sambu i također zaradili divljenje svih članova žirija.

Svi su parovi nakon svojih plesova nastupili još jednom, izvodeći freestyle, nakon čega su zbrojeni bodovi koje im je dao žiri.