Antonija Blaće pojavila se u društvu supruga Hrvoja Brlečića na devetom Jana Story Hall of Fame - najglamuroznijem i najvećem društvenom događaju.

Voditeljica je istaknula nikad vitkiju liniju u crnom odijelu s trapez hlačama, a oko struka je imala remen. Njezin suprug je bio u opuštenijoj kombinaciji, trapericama, bijeloj majici i crnom sakou koje je uskladio s tenisicama.

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić na Story Hall of Fame 2022.
Robert Gašpert 

Antonija i Hrvoje su kao i uvijek izgledali zaljubljeno čime su pokazali da sedma godina njima nije nimalo krizna.

Voditeljica je na crvenom tepihu pozirala i s 'Gospodinom Savršenim' Tonijem Šćulcom. 'Ne bih se htjela hvaliti, ali nismo ni došli, a već smo nagradu osvojili', napisala je Blaće. Naime, show 'Gospodin Savršeni' je osvojio Storyjevu nagradu za najbolji tv show. 

Voditeljica i bivši vaterpolist su se vjenčali 26. lipnja 2015. u crkvi sv. Marka u Zagrebu nakon šest godina veze, a upoznala ih je zajednička prijateljica. Iako je voditeljica na početku mislila da Hrvoje nije njezin tip, budućnost je pokazala drugačije

Inače, Jana Story Hall of Fame je hrvatska inačica dodjele Oscara i održava se devetu godinu zaredom. Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

Više fotografija s crvenog tepiha Story Hall of Fame pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Hall of Fame party 2022. godine