Održan je jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj - Jana Story Hall of Fame.

Hrvatska inačica dodjele Oscara održala se 9. godinu zaredom, a ove godine imala je i posebnu lokaciju - u novom velebnom prostoru Američkog paviljona - Stil Event na Zagrebačkom velesajmu.

Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj

Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

Robert Gašpert Hall of Fame, prvi dio

Prva osoba koja je kročila na crveni tepih ovog događanja ikad bila je voditeljica Vlatka Pokos, a njime su kroz godine prošetale brojne slavne osobe koje su željno iščekivale svoju pozivnicu.

Tako je bilo i ove godine, a toalete su se pripremale i tjednima unaprijed. U našoj galeriji pogledajte najbolje od najboljeg s crvenog tepiha te tko se sve zabavljao s nama.

Story, Robert Gašpert Story Hall of Fame, drugi dio

Glavni partner događanja Jana Story Hall of Fame je Jana.

Službeno vozilo eventa je Auto Benussi - Land Rover.

Partneri događanja su Rox Beauty, Poliklinika Bagatin, s Oliver, comma, Avenue Mall, movo, Johnie Walker - Photos Photiades Group (PPD Croatia), Mikeda, Somersby, HP, Keune Hrvatska, Avon, Podravka, Belodore - House of Essence, Eucerin, Altera i Festigia.

Story Story Hall of Fame, treći dio