Ella Dvornik obavlja posljednje pripreme za večerašnji Jana Story Hall of Fame, a svojim je brojnim fanovima na Instagramu pokazala i novu frizuru s ružičastim ekstenzijama i usporedila se s pjevačicom Avril Lavigne koja je bila poznata po šarenim pramenovima kose.

'Tko se sjeća Avril Lavigne ? Meni su ove dodatne roze ekstenzije totalni blast from the MySpace past. Super izgledaju puštene i jako fora kad se kosa digne. (Bacite pogled na storije od jučer). Jel vam se sviđaju roze ili bi vi odabrali neku drugu boju? Dajte mi ideje’, napisala je uz fotografiju.

Podsjećamo, Ella je već jučer pokazala dio frizure fotkama iz salona, te otkrila da se ne može odlučiti hoće li je na večerašnjem partyju nositi podignutu ili spuštenu.

U anketi smo vas pitali stoji li Elli bolje podignuta ili spuštena kosa, a rezultat je poprilično izjednačen. Na kraju je lagano prevladala opcija raspuštene kose za koju je glasalo 56, 7 posto naših čitatelja.

Frizura Elle Dvornik za Story Hall of Fame
Instagram 

Hoće li i Ella tako odlučiti ili će ipak raspustiti svoju dugu kosu, ostaje nam da vidimo.

Inače, Ella je bila na frizuri u salonu ‘Vikleri i ruž’, a nosit će bijelu haljinu s perjem ‘Krie Designa’.

Podsjećamo, Jana Story Hall of Fame održat će se u utorak 7. lipnja od 20 sati. Bit će to ujedno i proslava velikih 20 godina medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Jana Story Hall of Fame
promo 

Jana Story Hall of Fame je dosad slavio najveća ostvarenja na medijskoj i estradnoj sceni, a ove godine u rođendanskom ruhu dodjeljuje 22 nagrade za 20 godina.

Kako se Ella Dvornik mijenjala kroz godine pogledajte u našoj galeriji: 

Dražen Kokorić Kako se Ella Dvornik mijenjala kroz godine