BLISTALA NA STORYJEVOM PARTYJU, A ONDA I DAN NAKON: Paula Sikirić obojala kosu, skinula 23 kg i izgleda božanstveno

Domaća influencerica Paula Sikirić već godinama slovi za jednu od najpoznatijih trendi djevojaka s društvenih mreža, a ove je godine bila gošća Storyjevog najglamuroznijeg crvenog tepiha.

Story

Prošli utorak održan je jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj - Jana Story Hall of Fame u novom velebnom prostoru Američkog paviljona Stil Event na Zagrebačkom velesajmu.

Hrvatska inačica dodjele Oscara održala se 9. godinu zaredom, a ove je godine imala i posebnu lokaciju kod zagrebačkog Velesajma. Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Story Hall of Fame   YouTube

Maja Šuput Tatarinov, Ella Dvornik, Jelena Rozga, Danijela Martinović, Senidah, Lepa Brena, Dino Merlin, Nataša Bekvalac, Sara Jo i brojne druge zvijezde blistale su i slavile s nama, a njih 22 pokupilo je i svoje nagrade.

Prisutni su bili i najpopularniji influenceri s domaće javne scene, a među njima stigla je i Paula Sikirić koja je nosila cvjetnu haljinu sirena kroja ujedno i prvu kreaciju s njezinim potpisom #šiksik. U komentarima na Instagramu pratitelji su joj pisali kako jedva čekaju da njezin brend zaživi na što je ona dodala da za sada to radi samo iz zabave. 

Story 

A nakon Storyjevog partyja, Paula je ponovno zablistala na novom eventu koji se održao na jednom zagrebačkom rooftopu.

Uvukla se u ljetne žute i narančaste tonove koji su se savršeno priljubili uz njezinu trendi narančastu kosu koju sada djevojke obožavaju nositi. 

Petra Ria i Bojan Zibar 

Zgodna influencerica nedavno je za Story.hr otkrila kako je izgubila čak 23 kilograma.

'Nisam se previše trudila vratiti liniju nakon porođaja, iskreno. Ona se sama vratila nekako s obzirom da imam previše posla oko svakodnevnih obaveze i djeteta, a sve radimo zaručnik i ja sami. A kada sam vidjela da se kile počinju same topiti, iskoristila sam situaciju i počela malo paziti na prehranu. Smanjila sam obroke i krenula na tretmane stimulacije mišića', iskreno je odgovorila Paula.

'U trudnoći sam dobila 8 kilograma, a za sada sam skinula oko 23, 24 kilograma', otkrila nam je.

Više fotografija s ovogodišnjeg glamuroznog Jana Hall of Famea, pogledajte u našim galerijama. 

Robert Gašpert Hall of Fame, prvi dio

Story, Robert Gašpert Story Hall of Fame, drugi dio

Story Story Hall of Fame, treći dio