Sinoć je održan jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj - Jana Story Hall of Fame u novom velebnom prostoru Američkog paviljona - Stil Event na Zagrebačkom velesajmu.

Senidah i Dino Merlin na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Hrvatska inačica dodjele Oscara održala se 9. godinu zaredom uz brojne domaće i regionalne zvijezde poput Maje Šuput Tatarinov, Lepe Brene, Senidah, Dine Merlina, Jelene Rozge, Franke Batelić, Sare Jo, Danijele Martinović, Lejle i Tarika Filipovića, Lidije Bačić, Vlatke Pokos, Elle Dvornik i brojnih drugih.

Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj.

Pogledajte najbolja izdanja koja su prošetala sad već tradicionalno najdužim crvenim tepihom čija je duljina ove godine nevjerojatnih 18 metara.

Prva osoba koja je kročila na crveni tepih ovog događanja ikad bila je voditeljica Vlatka Pokos, a ove godine posebno je blistala u bijeloj kreaciji.

Vlatka Pokos na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Kao i svake godine toalete su se pripremale i tjednima unaprijed, a evo što je Marko Grubnić odabrao za nikad ljepšu Maju Šuput.

Maja Šuput na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Još jedna pjevačica, Jelena Rozga oduševila je svojim izdanjem na Jana Story Hall of Fame crvenom tepihu u svečanoj plavoj haljini, a za plavu boju odlučila se i trudna Franka Batelić.

Franka Batelić na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Jelena Rozga na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Regionalna zvijezda Lepa Brena pojavila se u impresivnoj kreaciji u kojoj je pokazala vitke noge, a sadržavala je i grandiozni šešir.

Lepa Brena na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Popularna pjevačica Danijela Martinović pobrinula se da njezino izdanje ostane zapamćeno, a blistala je u žutoj kreaciji.

Danijela Martinović na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Jedna od naših omiljenih influencerica Ella Dvornik specijalno za Jana Story Hall of Fame odlučila se na ružičaste pramenove koji su 'začinili' njezino modno vrlo riskantno izdanje s dubokim dekolteom i prorezom koji je otkrio njene tetovaže.

Ella Dvornik na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

U našoj galeriji pogledajte još neke upečatljive kreacije koje su obilježile ovu glamuroznu večer.

Robert Gašpert Upečatljive haljine s Hall of Famea 2022.