BARBARA KOLAR POZIRALA PRED ZLOGLASNOM VILOM: Prije 24 godine na tom je mjestu brutalno ubijen slavni dizajner

Barbara Kolar pozirala je ispred zloglasne vile Giannija Versacea pred kojom je slavni dizajner ubijen.

Instagram

Omiljena domaća voditeljica Barbara Kolar otputovala je prije nekoliko dana u SAD, odakle često objavljuje fotografije na svojim društvenim mrežama.

Tako se pohvalila fotografijom pred Versaceovom vilom u Miamiju. 'Kad ja odlučim ući zatvoreno je za privatni party na koji su me zaboravili pozvati', našalila se lijepa voditeljica. 

Inače, Barbara se fotografirala pred zloglasnom vilom u kojoj je živio i ispred koje je prije gotovo 25 godina ubijen slavni dizajner Gianni Versace. 

Kobnog jutra u srpnju 1997. godine Gianni je išao je na kavu. Iako je kavu uvjiek pio u društvu asistenta svog asistenta, tog je dana otišao sam. Kada je izašao iz vile, serijski ubojica Andrew Cunanan upucao ga je dva puta. Gianni je bio Cuananova treća žrtva, a tjedan dana kasnije ubojica je i sebi oduzeo život.

Voditeljica je osim Miamija posjetila i Orlando na Floridi odakle je objavila fotografiju iz lunparka. 'Vruće noći na Floridi', napisala je voditeljica.

Pozirala je s društvom, odnosno hrvatskom delegacijom s kojom je otišla na IPW 2022., međunarodni sajam dolaznih putovanja, kako je otkrila uz ranije fotografije.

S njima je pozirala i u privatnom zrakoplovu i istaknula da su dobro raspoloženi unatoč otkazivanju leta privatnim avionom na Key West zbog lošeg vremena. Barbara sa ostatkom delegacije boravi u Orlandu odakle je objavila i fotografiju u prirodnom izdanju.

Voditeljica je poznata po tome da često pozira bez šminke i mnogi primjećuju da stari poput vina.

'Privatno se i inače malo šminkam, a ljeti još i to smanjim. U Grčku, primjerice, nisam nosila baš nikakav make up, dok sam na Lastovo ponijela maskaru, bronzer i dva omiljena ruža jer sam znala da ću u povratku provesti dva dana u Splitu. A tamo mi baš uz večernji izlazak ne ide natural look', ispričala je svojedobno za Story.

Više fotografija Barbare Kolar pogledajte u galeriji.

Screenshot/HRT, Instagram Barbara Kolar često pozira bez šminke