Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara?

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

Story Hall of Fame održava se 9. godinu za redom
Story 

Story Hall of Fame je dosad slavio najveća ostvarenja na medijskoj i estradnoj sceni, a ove godine u rođendanskom ruhu dodjeljuje 22 nagrada za 20 godina.

Barbara Kolar na Story Hall of Fameu
Story 

Prošle godine poznata lica oduševila su svojim modnim izdanjima, a među njima crvenim je tepihom prošetala i voditeljica Barbara Kolar. Tada je zablistala u crnoj, šljokičastoj haljini koju je uskladila s crnim sandalama.

Barbara Kolar na Story Hall of Fameu
Story 

Jedva čekamo vidjeti ovogodišnja izdanja s nadolazećeg HOF-a

Više fotografija s prošlogodišnjeg HOF-a, pogledajte u našoj galeriji. 

Jana Story Hall of Fame ugostio brojne zvijezde! Jelena Rozga, Marijana Batinić, Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Ana Begić Tahiri prošetale crvenim tepihom