KRSTULOVIĆ OPARA S PRELIJEPOM SUPRUGOM: Samozatajnu liječnicu je oženio prije 27 godina, a pobijedio je opaku bolest

Andro Krstulović Opara pojavio se u javnosti sa suprugom Danielom Marasović Krstulović.

Duško Jaramaz/PIXSELL

Andro Krstulović Opara (55) u braku je od 1995., a nekoliko godina mlađa samozatajna supruga mu je uvijek bila najveća podrška. 

Bivši splitski gradonačelnik ovog vikenda bio je jedan od uzvanika na proslavi 50. rođendana luksuznog resorta Le Meridien Lav u Splitu. Tim povodom se pojavio u društvu supruge Daniele Marasović Krstulović.

John Pavlish i Vjeko Bilot 

Poznati političar je nosio traper odijelo, plavu košulju i espadrile dok je njegova supruga zablistala u plavoj haljini sa zanimljivim uzorkom, a uskladila ju je sa zlatnim sandalama. Imala je raspuštenu kosu i blage valove.

Supružnici nisu skidali osmijeh s lica dok su pozirali skupa. Samozatajnu Danielu se moglo često vidjeti u javnosti s njezinim suprugom čiji je politički put uvijek podržavala. 

Inače, Andro je od 1995. u braku s uglednom liječnicom te imaju kćeri Martu i Anđelu i sina Duju. Par se poznaje od studenskih dana i Daniela je uvijek bila najveća podrška bivšem gradonačelniku.

Profimedia 

Najteži trenuci za supružnike su bili kada se Opara Krstulović 2018. borio s tumorom kože koji mu se proširio na mozak.

'Bit će ovo sve dobro, nećete me se tako lako riješiti, vidimo se brzo, bok!', tada je bivši gradonačelnik poručio u dirljivom videu iz bolnice koji je objavio na Facebooku.

Njegov optimizam se pokazao opravdanim jer je pobijedio tešku bolest.

Story arhiva 

'Bolest svakoga promijeni. Bogu hvala, nije utjecala na moje radne navike, ali jest na odnos prema poslovnim prioritetima. Odlučio sam ne gubiti vrijeme na slušanje ispraznih priča bez prijedloga i rješenja. I privatno me promijenila. Nakon završetka ovog posla kanim se više posvetiti obitelji, prijateljima i zdravlju. Zahvalan sam Bogu svakog jutra kad se probudim', rekao je prošle godine Opara Krstulović u intervjuu za Večernji list.