Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUPRUGA ZASJENILA GORDANA JANDROKOVIĆA: Blistala je u 'sigurnoj' haljini, a jednom je otkrila kako ju je osvojio 

Autor Valentina Boltiš

Gordan Jandroković i supruga u zagrebačkom HNK su bili na premijeri predstave 'Genijalna prijateljica' koja je privukla mnoga domaća poznata lica.

 Gordan i Sonja Jandroković su u braku od 1994. te imaju troje djece. Izvor: Marko Prpić/PIXSELL

Gordan Jandroković (54) rijetko se inače pojavljuje u javnosti sa suprugom Sonjom (51), no to je odlučio promijeniti ovih tjedana.

Predsjednik Hrvatskog sabora i supruga, oftamologinja su prošlog četvrtka bili na premijeri predstave 'Genijalna prijateljica' redateljice Marine Pejnović u zagrebačkom HNK kao i mnoga poznata domaća lica. Par je s velikim osmijehom na licu pozirao fotografima, a Sonja je blistala u crnom svečanom izdanju, haljini i kaputu te cipelama na petu.

 Gordan i Sonja Jandroković su u braku od 1994. te imaju troje djece. Izvor: Marko Prpić/PIXSELL

Kombinaciju je podigla s biserima oko vrata dok je imala jednostavnu frizuru, odnosno izravnala je kosu. Nije pretjerivala sa šminkom, a isticalo se sjajilo u boji na njenim usnama.

Jandroković se također odlučio za klasiku, crne hlače, kaput i cipele koje je uskladio s plavom košuljom. Inače, supružnici su se nedavno, na Badnjak pojavili na zagrebačkoj špici i Sonja je svojim izdanjem pokazala kako prati modne trendove. Nosila je ružičasti kaput sa smeđim ovratnikom te kožne hlače koje su već neko vrijeme totalni hit.

Podsjetimo, Gordan i Sonja su u braku od 1994. te imaju sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru. Sonja je oftamologinja i doktorica znanosti te je rođena u Pekingu kao dijete diplomata. Mnoge je iznenadilo kada su saznali da je sestrična hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića koji je dugi niz godina politički protivnik njezinom suprugu.

 Gordan i Sonja Jandroković su u braku od 1994. te imaju troje djece, a rijetko se pojavljuju u javnosti. Izvor: Marko Prpić/PIXSELL

U studenom prošle godine su se tako Sonja i Gordan te Sanja Musić Milanović sa sinom družili u loži zagrebačkog HNK-a na premijeri baleta 'Ponos i predrasude.

Sonja je svojedobno otkrila da je upoznala Gordana na moru.

'Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se radi fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Mene je mama naučila skakati pa sam i ja dobro skakala, a danas i moja djeca. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od osamnaest, devetnaest godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice. Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali. Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece', ispričala je u intervjuu za Jutarnji list.

Više fotografija para pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image