Gordan Jandroković (54) prošlog vikenda je prošetao zagrebačkom špicom u društvu supruge Sonje s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti.

Predsjednik Hrvatskog sabora je bio u trapericama, cipelama i zimskoj jakni dok je njegova supruga svojim izdanjem pokazala kako prati modne trendove. Nosila je ružičasti kaput sa smeđim ovratnikom te kožne hlače koje su već neko vrijeme totalni hit, a možda ih je najviše popularizirala najveća reality zvijezda današnjice - Kim Kardashian. Iako su ih u početku mnogi kritizirali, a vremenom su počele zauzimati mjesto u ormarima žena diljem svijeta.

Gordan Jandroković je u braku sa suprugom Sonjom od 1994., a rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti.
Robert Gašpert 

Inače, Jandroković i supruga su u braku od 1994. te imaju sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru. Sonja je oftamologinja i doktorica znanosti te je rođena u Pekingu kao dijete diplomata. Mnoge je iznenadilo kada su saznali da je sestrična hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića koji je dugi niz godina politički protivnik njezinom suprugu. 

U studenom prošle godine su se tako Sonja i Gordan te Sanja Musić Milanović sa sinom družili u loži zagrebačkog HNK-a na premijeri baleta 'Ponos i predrasude. 

Sonja je svojedobno otkrila da je upoznala Gordana na moru.

'Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se radi fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Mene je mama naučila skakati pa sam i ja dobro skakala, a danas i moja djeca. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od osamnaest, devetnaest godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice. Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali. Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece', ispričala je u intervjuu za Jutarnji list.

Više fotografija predsjednika Hrvatskog sabora i supruge pogledajte u galeriji. 

Robert Gašpert Gordan Jandroković je u braku sa suprugom Sonjom od 1994., a rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti.