GordanJandroković (54) prošlog vikenda je prošetao zagrebačkom špicom u društvu supruge Sonje s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti, što je izazvao lavinu vaših reakcija.

Kako i ne bi, kada samozatajni predsjednik Sabora i istaknuti HDZ-ovac ne voli isticati svoj privatni život u medijima, niti ne voli svoju obitelj izlagati nemilosrdnom oku javnosti.

Jandroković i supruga Sonja u braku su od 1994. i imaju sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru.

Klara Jandroković
GHŽ 

 Jedino za Klaru znamo da ima 25 godina, da je završila Pravni fakultet i da radi kao odvjetnička vježbenica u Odvjetnićkom društvu Grahovac, Horvat, Žaper.

Gordan Jandroković s obitelji
Sanjin Strukić/PIXSELL 

Ako je imalo nalik tati, s vremenom je možemo očekivati u politici. Živi bili pa vidjeli.

Sonja Jandroković je svojedobno otkrila da je upoznala Gordana na moru.

'Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se radi fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Mene je mama naučila skakati pa sam i ja dobro skakala, a danas i moja djeca. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od osamnaest, devetnaest godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice. Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali. Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece', ispričala je u intervjuu za Jutarnji list.

Više fotografija predsjednika Hrvatskog sabora i supruge pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Gordan Jandroković je u braku sa suprugom Sonjom od 1994., a rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti.